-

-

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Italian mamman broilerivuoka

Mamma on sanana jo niin ihana ja lämmin. <3

Oli tämä ruokakin hyvää, ja lämmitti ;) mukavasti helteisenä päivänä. Onneksi tuli tehtyä niin paljon, että ei tarvitse laittaa ruokaa pariin kolmeen päivään. Riittää myös lounashetkiin. En ole koskaan ollut suuri makaronilaatikon ystävä, en osaa sanoa oikein miksi. :D Kyllä sitä silloin tällöin teen, jos lapset toivovat tai mies, ja toki Suomessa syön mukisematta vaikka vanhemmillani. Ei ole vaan koskaan ollut minun lempparini. Mutta tämä pastavuoka nousi heti arkiruokien top 10:n vähintään! Pinaatin muodossa saa lapsille salakavalasti syötettyä vitamiineja (heh, heh) ja olihan se myös ihan helppo valmistaa.

Tämän maukkaan reseptin olen löytänyt niin Yhteishyvän kuin Sarin Kotona - blogista. Tämä on varioitu kummastakin reseptistä. Kiva saada ruokavinkkejä muualta!



500 g pastaa
600 g broilerisuikaleita (minulla oli valmiiksi marinoituja)
2 kpl valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
suolaa, sokeria, mustapippuria
2 prk tomaattimurska (voisi käyttää yrttimaustettua)
pakastepinaattia (laitoin aika paljon!)
150 g juustoraastetta
mozzarellajuustopaloja


Keitä pasta suolavedessä. Leikkaa valkosipulit pieniksi.
Ruskista broilerisuikaleet ja lisää valkosipulit.
Lisää tomaattimurska ja pinaatti.
Mausta kastike ja kaada se ja pastan päälle vuokaan ja sekoita.
Lisää juustot ja paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.








Sorry, unohdin ottaa valmiista ruoasta kuvan.



 

4 kommenttia: