-

-

perjantai 28. kesäkuuta 2019

Unohtelevaista porukkaa

En sano olevani itse mikään pyhimys ja täydellinen tai, että muistaisin aina kaiken. Mutta nuo omat rakkaat lapsukaiset ovat kyllä hassuja unohtelijoita. Tulleet selvästi isäänsä tässä asiassa. ;) Kuulin eräältä toiselta äidiltä, että koululaisilla on jokin tapahtuma ja kävelet sen johdosta lähikirkkoon. Me vanhemmat voimme halutessamme liittyä seuraan. En ollut kuullu yhtään mitään koko asiasta joten uteliaana tutkin lasten reput ja siellähän ne lappuset olivatkin! Monesti kyllä ihan itse kysyn, että mitäs lappuja tänään olette saaneet koulusta, kun niitä tunnutaan jaettavan joka toinen päivä :D, mutta nyt siis itse unohdin udella. ;)

Tutkiessani reppuja löysin myös toisen paperin jossa kerrotaan koululla yöpymisestä, Übernachtung, ja toki meidänkin muksu haluaa osallistua. Eli pitää muistaa kävellä kirkkoon ja pitää muistaa pakata yöpymistarvikkeet. Kaivaa retkipatja sekä makuupussi kellarista yms. Eli, jos huonosti käy istun kirkon penkillä makuupussi kainalossa...Tänään on täällä meillä helteet väistyneet ja harmaat pilvet ovat tullee tilalle. Vaikka auringosta tykkäänkin, mutta mistään superhelteistä kuitenkaan en. Meillä oli nimittäin niin tukalat oltavat yläkerrassa, ettei oikein uni meinannut maistua. Kovaa ääntä pitävää ilmastointilaitetta ei voi pitää koko yötä hurisemassa siinä korvan juurella. Mutta toki kesään lämpö kuuluu, siitä en valita. ;)Kauniit pitkät ruusut ovat olleet minulla jo viikon.
Ei mitään lakastumisen merkkejä vielä.
Mukavaa viikonloppua!


5 kommenttia:

 1. Kyllä lasten päässä pysyy asiat vielä huonosti. Siellä on niin paljon kaikkea, että aina joku unohtuu. Toisaalta ihanaa! Mitään järisyttävää ei tapahdu, vaikkei aina muistaisikaan. Onneksi äiti hoitaa homman!
  Lempeää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Äiti yrittää täällä olla se keskusmuisti ja lapset auttavat aina silloin tällöin toisaalta minua. ;) Niin paljon on lähiaikoina ollut kaikkea kivaa muistettavaa lapsilla niin ei ole mikään ihme, että joskus joku unohtuu. :) Mukavaa loppuiltaa!! <3

   Poista
 2. Tuttu juttu tuo unohtelu oli meilläkin, kun lapset koulua kävivät. Nyt palasikin taas mieleen tuo aika❤️

  VastaaPoista
 3. Sitten kun on paljon ohjelmaa, niin väkisin sitä jotain unohtaa.😀 Niin tuttua meille myös.
  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, aina ei pysy kaikki muistettava pääkopassa! :D Sattuu ja tapahtuu. Kunhan ei mitään tuikitärkeää unohda. ;)

   Poista