-

-

tiistai 18. kesäkuuta 2019

Pää ihan pyörällä

Kun niitä koulusta saatuja lappuja ja lippuja (joita tulee muuten todella paljon + viestit jotka ope kirjoittaa Hausaufgabheftin sisälle eli läksyvihko) lukee niin menee vähintäänkin pää ihan pyörälle. Menee ihan sekaisin, että minä päivänä oli mikäkin, kuka opettaja on lähdössä pois, milloin on happeningia koululla tai mitä varten koululle pitää tuoda rahaa tmv. Ei mitään suuria sekaannuksia ollut tapahtunut, mutta olin lukenut koululta saadun lapun niin nopeasti, että oletin pihajuhlan olevan kaikille 4-luokkalaisille, mutta se käsittääkin vain tyttäremme luokan. Pojan luokan grillikekkereistä onkin ollut puhetta jo monta viikkoa. Onhan se toisaalta kiva näin, että kumpikin meidän lapsista saa ne omat kestit luokkakamujensa kanssa!

Mutta mitä sinne veisi mukanaan? Voisin perjantaina aamulla leipaista korvapuusteja tai mustikkapiirakan (pakastealtaan mustikoista) ja olisi sitten jotain suomalaista. Fasun suklaata löytyy kaapista, että sitäkin voisi viedä leivonnaisen kanssa. Mietin myös pavlovaa, kun siihen voisi laittaa ihania mansikoita ja vaikkapa karhunvatukoita. Pitää vielä kehitellä ja kysyä sitten tietenkin tyttäreltä, että mitä toivoisi meidän vievän. Voi olla sitten äidin suurena apuna keittiössä. Mies varmasti ajaa sinne läppäri kourassa :D suoraan töistä, koska juhlat ovat alkamassa niin varhain.

Nyt on hellettä piisannut, mutta sisätilat ovat pysyneet ihmeen siedettävinä, koska olen pitänyt verhoja ja kaihtimia tiukasti ikkunoiden edessä. Suurikokoinen, viime kesänä hankittu, ilmastointilaite on pysynyt vielä hiljaa, mutta ehkä mies kerkiää senkin vielä laittaa päälle, jos tulee liian tukalat oltavat nukkumaan käydessä. Tai sitten ei auta kuin mennä iltasella maauimalaan virkistävälle pulahdukselle. Se ei edes ole kovin kaukana, että ei ole huono idea yhtään. ;) Jostain syystä maauimala ei ole kovin suosittu ja saamme olla siellä melkein keskenämme. Mieluusti maksan sen pienen sisäänpääsymaksun, kun on tässä lähellä kuin, että ajelen paljon kauemmas jollekin rannalle. Tai onhan niitä pieniä järviä ja suosittuja rantoja tässä aika lähellä, mutta tämä maauimala ihan 10 minsan pyöräilymatkan päässä meiltä.


Tänään ruokailimme ulkona lähiravintolan terassilla,
mutta huomenna sitten taas jotain hyvää kotiruokaa.
Nyt, jos oikaisi itsensä vielä hetkeksi Netflixin tai
ristikkolehden ääreen.P. S. Pitää varmaan joskus käyttää aikaa ja muokata/poistaa vanhoja postauksia. Olen joistakin samoista 'Saksa-aiheista' kirjoittanut turhankin monta kertaa. :D Joskus kertaus on opintojen äiti, ehkä ei kuitenkaan aina... ;) Sorry! Tarkoitus ei todellakaan ole jauhaa samoista aiheista montaa kertaa. Kai sitä kirjoittelee niin innoissaan, ettei aina muista, että aihetta on jo käsitellyt aiemmin. Pahoitteluni, jos huomaatte toistoa, toistoa, toistoa.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti