maanantai 24. kesäkuuta 2019

Juhannuksen jälkeinen maanantai

Hellurei sinne ruudun toiselle puolelle, viimeistä kokonaista kesäkuista viikkoa viedään! Vastahan se kuu vaihtui ja ihan hetki sitten oli vappu, tai siltä ainakin nyt tuntuu. :D Meillä on vielä loma ja reissu edessä. Emme malta odottaa, koko perhe on ihan täpinöissään, vaikka ihmeen reippaasti ovat nämä ipanat käyneetkin koulua. Ja vielä ollut niin helteiset ilmatkin. Koko Keski-Eurooppaan luvattu aikamoisia hellelukemia, huh! Tulee hikikarpalot otsalle pelkästä ajatuksesta.

Perjantaina söimme maukkaan dinnerin kaverin kanssa. Juhannuksen kunniaksi oli mukavaa pukeutua mekkoon ja laittaa hieman kirkasta väriä huuleen. Otimme ennen ravintolaan menoa lasilliset proseccoa meidän terassilla ilta-auringossa ja oli oikein juhlava fiilis, vaikka eihän täällä toki kukaan mitään juhannusta vietäkään. Eikä meilläkään mikään juhannus edes päällimmäisenä ollut mielessä, kunhan oli kiva syödä hyvä ateria ulkona. Kai siihen (meidän perheen) juhannusfiiliksen tarvitaan se järvimaisema, saunan lauteet, omin käsin punottu vasta (en kyllä itse osaisi tehdä sitä solmua siihen ympärille... :D) ja suomalaista makkaraa Turun sinapilla. ;)

Lauantaina lasten harrastusten jälkeen meidät oli kutsuttu grillailemaan ja siellä saimmekin vatsat täyteen herkkuja ja lapset leikkivät ulkosalla pallopelejä pelaillen. Sunnuntaina meitä kutsui maauimala ja oli virkistävä käydä pulikoimassa ja meillä oli toki eväät sekä mehua+vettä mukana. Olemme käyneet maauimalassa monesti, mutta kertaakaan se ei ole ollut näin tuupattu täyteen! Toki, silloin on aina ollut hurjan hauskaa, kun olemme saaneet vallata altaat melkein pelkästään itsellemme.









Meillä on vielä tällä viikolla tiedossa aamiaista naisporukalla. Järjestämme jäähyväisaamiaisen läheiseen hotelliin. Siellä saamme olla tietääkseni ihan keskenämme, omassa tilassa ja nauttia aamiaisherkut rauhassa. Sinä aamuna pitää vaan muistaa olla syömättä ja juomatta kotona yhtään mitään! Jaksaa sitten pari croisanttia enemmän. ;)



Tänään ei ollut mikään
mukava tunne istahtaa
tulikuumaan autoon, rattikin
tuntui sulavan käteen ja
kädet siinä samalla! :D


Nyt pitää vaan muistaa juoda
vettä ja käydä vaikka viikollakin
siellä maauimalassa vilvoittelemassa.

Terkkuja sinne!

6 kommenttia:

  1. Helleaaltoa on luvattu Eurooppaan, mutta viime viikolla oli vielä sopivat kelit Espanjassa. Kuulemma Kreikassa oli ollut jo 40 lämmintä. Meillä Suomessa näyttää tälle viikkoa alle 20 astetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin passaa kyllä sellaiset reilut 20 astetta. ;) Noh, onhan se kiva, että on aurinkoa, mutta se 40 astetta on jo minun mittapuullani liikaa. Nyt vaan paljon vettä ja paljon aurinkorasvaa! Terkkuja Suomeen. :)

      Poista
  2. Kuullostaa kivalta teidän naisporukan aamiainen ja muut.
    Leppoisaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että on aina välillä ohjelmaa yhdessä ystävien ja naisporukan kanssa. :) Leppoisaa viikkoa sinnekin. :)

      Poista
  3. Hei älä sula ihan kokonaan! Ihania tullaiset kaverimeetingit <3. Vesi on in helteillä ja suola myös, pidä huoli itsestäsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mukava, että voi naisporukan kesken treffailla ja jutustella sekä nauttia aamiaista rauhassa. Pitää muistaa hörppiä vichya ja vettä. :) Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

      Poista