keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Meidän keittiössä

Meidän keittiö ei ole järin suuri, mutta ihan toimiva. Ruokailutila, keittiö sekä olohuone ovat yhtä suurta tilaa ja keittiön tasolta parvekkeelle on muutama askel. Kun grillaamme tai muuten syömme ulkona, kaikki on lähellä. Toki joskus kaipaisin, että keittiö olisi erillisessä huoneessa, kuten kaikissa muissa kodeissamme on ollut. Että saisi ne likaiset astiat katseilta piiloon vain sulkemalla oven. Mutta nyt vieraita kestittäessä olisi mukava, että keittiö ja sen tasot olisivat katseen kestävät. Okei, ehkä siinä on tosiaan se hyvä puoli, että tiskit tulee laitettua heti koneeseen ja maitopurkit jääkaappiin. Koska muuten ne lojuisivat siinä kaikkien silmien alla häiritsemässä. (Tai toki sana 'häiritä' on hieman väärä. Ei kukaan mene vierailulle sillä periaatteella, että siellä etsitään nurkista mahdollisesti löytyviä pölykoiria tai tutkitaan tiskipöydän kunto.)

Ruokakomeron olenkin esitellyt jossain aiemmassa postauksessa ja siitä pidän kovasti vaikka se onkin hieman hassun mallinen. Mutta sen jälkeen, kun ostimme olohuoneeseen, TV:n viereen tuon korkean kaapin olen saanut paljon tarjoiluastioita sun muuta siirrettyä pois ruokakomerosta. Tavaroiden uudelleen järjestelyn jälkeen ruokakomeroon on jäänyt ruokatarvikkeet, viinit, muita juomia jotka eivät mahdu jääkaappiin ja esim. keittokirjat. Kitchen Aidin slow-cooker löytyy alimmin hyllyn alta ja esim. meidän valtaisa vitamiinivalikoima :D vie jo puoli hyllyä reilusti. Mies syö paljon erilaisia vitamiineja ja ostaa aina suurimpia mahdollisia purkkeja. :D Mutta you get the point, ruokakomerossa on kaikenlaista, mutta nyt paremmassa järjestyksessä.









Le Creusetin vesipannu on kovassa käytössä.




Wescon vaaka on äitienpäivälahjani ehkä kolmen vuoden takaa. Kitchen Aid yleiskoneen olemme ostaneet Saksasta. Alessin tarjottimen/lautasen olemme ostaneet moooonta vuotta sitten.





Tässä lapset syövät aamu- ja välipalat ja usein haluavat syödä tässä myös iltaruoan. Heistä on kivaa istua omalla paikalla. Kun muksut olivat taaperoikäisiä ostimme Ikeasta pienen pöydän ja tuolit. Oli niin harmi aikanaan, kun ne piti laittaa eteenpäin. Olivat niin suloisia pienen pöytänsä ääressä. Söivät pienen, valkoisen 
pöydän ääressä melkein aina. Tai joskus piirtelivät yms. :)











Tällaista keittiöhöpinää tähän väliin!
Lapset kantoivat pehmusteet parvekkeelle pitäisikö sitä 
keittää teevesi ja menisi ulos istuskelemaan. :)



2 kommenttia:

  1. Kaunis, moderni keittiö ja haukoja väripilkkuja nuo punaiset yksityiskohdat!

    VastaaPoista