maanantai 11. toukokuuta 2020

Viikonlopun ja äitienpäivän kuulumiset

Viikonloppuna sää helli meitä oikein urakalla. Lauantaina pyöräilylenkillä, jo puolessa välissä matkaa, oli selkä jo likomärkä. Oli kyllä uskomaton fiilis, kun oli niin lämmintä. Aurinkolasit keikkuivat nenällä ja kypärä päässä. Ihmeen vähän oli kyllä ihmisiä liikkeellä, hyvästä kevätilmasta huolimatta. Mies ihmettelikin ääneen, kun vastaan ei tullut muita pyöräilijöitä kovinkaanpaljon. Sanoin miehelle, että kaikki muut olivat joko kotipihoillaan tai parvekkeillaan grillailemassa ja nauttimassa auringosta. ;) Me ainoat 'urheilijat' siihen aikaan iltapäivästä liikkellä. :D

Äitienpäivä valkeni myös kauniina sekä aurinkoisena ja perinteiden mukaan sain ihanan aamiaisen sänkyyn. :) Lapset toivat minulle, isänsä avustuksella, patonkia, tuorepuristettua mehua, banaania ja viinirypäleitä sekä karkkiakin. :D Iltapäivällä mies sai otettua kivat kuvat minusta ja lapsista, ennen kuin aurinko meni pilveen. Iltapäivällä kävimme myös ulkoiluttamassa itseämme, taas fillarin selässä. Ja vatsat täynnä kakkua jaksoikin hyvin liikkua! 

Mies ei ole montaa kertaa elämässään leiponut (kakkua), mutta yhdessä tyttären kanssa leipaisivat suklaisen juustokakun. Nuori neiti on näppärä keittiössä ja tykkää puuhailla kaikenlaista. Nyt pitää vaan saada meidän poikakin useammin keittiöön auttamaan. Niin tärkeää oppia nuoresta pitäen. :) Pelailimme myös lautapelejä yhdessä, se onkin aina mukavaa ajanvietettä. Oli oikein mukava viikonloppu & äitienpäivä.

Teimme äitienpäiväruoaksi aikamoista herkkua, siitäkin on tulossa kuvia...



Ja eilisen päivän ja tietty tämän uuden viikon kunniaksi kukkakuvia, olkaatte hyvät!
























Muksuille kävimme myös hakemassa uudet sandut sekä rantasandaalit. Ehkä jälkimmäisten käyttöönottoa pitää vielä hiukan odottaa, mutta sandut toki ovat päätyneet jo molempina päivinä jalkaan. :)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa Sinulle ❤❤❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti