keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Kevään ja kesän muisto

Moi! Bongasin kivan haasteen Sadun SatunTuulia -blogista ja halusin tarttua haasteeseen itsekin. Täältä löydät Sadun postauksen, KLIK! Haasteen on aloittanut Nila, Lappalainen etelässä -blogista. :) Ja tästä löydät hänen blogiin/kevään kesän muisto -postaukseen, KLIK!


"Haasteen voi toteuttaa pelkkänä kuvasarjana tai jutustelun kera. Kuvien määrää ei ole rajattu ja kuvat voivat olla myös aikaisemmin julkaistuja. Kevät- ja kesämuistot voivat olla myös puutarhan ulkopuolelta. Haasta mukaan blogikavereistasi viisi tai vähemmän. Kerro, kuka haasteen aloitti ja laita julkaisemastasi haastepostauksesta viesti Lappalainen etelässä -blogiin. Nila toivoo löytävänsä jotain uutta ensi vuoteen joko uusien blogien tai mielenkiintoisten kasvituttavuuksien myötä."
(SatunTuuli -blogi)


--------------------------------------------------------------








Tummanoranssin värisistä daalioista tuli loppujen lopuksi niin suuret ja täyttivät koko ison ruukun...Noh, jäi vähän tilaa samettiruusullekin. ;)
























Tänä syksynä ei tehnyt lainkaan mieli ottaa kesäkukkia pois parvekkeelta. Ja annoinkin olla 
mahdollisimman pitkään, vain huonokuntoisimmat kävin nappaamassa pois aiemmin. Pelargoniat kasvoivat suuriksi ja muhkeiksi, miehen istuttama ruusu kukoisti ja kasvatti suuret kukat ja samettiruusuista tuli yllätyskorkeita. Toissa vuonna kesä oli lämpimämpi ja parvekkeen kasvit kärsivät enemmän kuin tänä vuonna. Kesälomamme aikana ystävä hoiti kukkiamme ja kotiin tullessamme parveke kukoisti entisestään. Luotettavalle ja osaavalle viherpeukaloystävälle 
toimme Muumikannun sekä Fazerin suklaata kiitokseksi kukkien hoitamisesta. 

Tänä keväänä pandemia pakotti meidät kaikki kotiin. Ja meille parvekkeesta tuli pakopaikka jossa istuskella kahvi-/teekupin kanssa ja lapsille mieluisa pelailupaikka.

Vaikka itse en mikään maailman maineikkain viherpeukalo olekaan, saan hirveästi iloa siitä, että ympärillä on kasveja ja kukkia. Ja mahdollisimman värikkäitä. Onko se sitten väriterapiaa vai mitä?


Nappaa haasta omaan blogiisi, jos tuntuu siltä! :) 
MUKAVAA KESKIVIIKKOA!

🌹



6 kommenttia:

  1. Olipas mukava, kun tartuit haasteeseen 🤍 Kesäkukat (ja näin syksyllä kesäkuvat 😊 ) ovat kyllä todellista väriterapiaa parhaimmillaan 🤍 Ihania kesäisiä kuvia, kiitos! Ja kukkien kesähoitaja oli vähintäänkin palkkansa ansainnut ;) Mukavia syyspäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!🧡 Mukavaa lokakuun loppua sinulle ja alkavaa marraskuuta! :) 🎃🧡

      Poista
  2. Ihanaa kun otit haasteen vastaan. Sinulla on paljon kauniita kukkakimppuja maljakossa. Niitä minäkin ostelen talven mittaan ja näin saa kesää mukavasti sisälle. Muumikannu ja suklaa on juurikin niitä ihania tuliaisia. Tuo valaisin on aivan ihana, ihanan hortensian vieressä ja kliiviakin on sinulla vielä vähän kukassa. Minulla ei vielä ole se tänä vuonna kukkinut. Kauniita ruukkuistutuksia olet myös laittanut ne ilahduttaa suuresti ja on kuitenkin helppohoitoisia ja kun on vielä se luottokastelijakin. Kiitos sinulle 🤗❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kivan haasteen alulle laittamisesta. :) 🧡 Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja sunnuntaina ollaankin jo marraskuun puolella, ajatella! :) 🎃😊

      Poista
  3. Kiva on muistella kevättä ja kesää tässä syksyn pimeydessä. Meillä on vielä yhdessä amppelissa kesäkukat. Koskakohan raaskiin viedä pois, kun ovat vielä ihan kuin kesällä. Varmaan kunnon pakkaset sitten tärvelevät sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ei niitä millään raaskisi laittaa pois, jos kukoistavat vielä kauniina. :) Mukavaa marraskuun ekaa sinne! Ajatella jo marraskuu... 😊😊

      Poista