keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Pak choi - eli pinaattikiinankaalisalaatti











Sain ystävältä tosi herkulliselta kuuluvan reseptin ja ostimme viime viikonloppuna tarpeet ruokaa varten. Meidän piti valmistaa ruoka sunnuntaina ja, kun lauantai-iltana rupesin miettimään ruokatarvikkeita hokasin, että minulta puuttui osa raaka-aineista...(ostoslista oli mukana, mutta oli ilmeisesti puutteellinen!)

Kun ruokaa varten ostettu pak choi eli pinaattikiinankaali kurkisteli jääkaapissa mietin, että miten sen voisi käyttää ja löysin hyvältä kuulostavan salaatin. Tein tällä kertaa vain pienen, kahden hengen lisukesalaatin. Varmasti toimisi kesällä myös grilliruoan kaverina.

Kaverin lähettämää reseptiä pitää päästä kokeilemaan vaikka tulevana viikonloppuna!
(Kaikkien raaka-aineiden kera...)



pak choita
tomaattia
fetaa
granaattiomenan siemeniä
krutonkeja
loraus oliiviöljyä 



(Reseptiin sain inspiksen täältä, KLIK!
Järvikylä)





p.s. Tällä viikolla pastavuokaa koko viikoksi. Ylimitoitettu annos, mutta kyllä se suihin uppoaa! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti