keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Pari pääsiäisjuttua jo esillä

Kuvissa jo pääsiäisfiilistä!


Ruokapöydän päällä olevat Villeroy & Bochin lasinen lintu sekä kukkakaupasta hankittu pupu-kulho eivät ole olleet muiden pääsiäiskoristeiden mukana kellarissa. Nämä tulivat vastaan, kun etsin maljakkoa kukille ja päätin ottaa jo nyt esille. Painava lasilintu on anopilta ja hän antoi tämän meille viime kesänä. Hänellä on vaatekomeron ylähyllyillä kaikenlaisia aarteita ja lintu lenteli meille Saksaan. :) 

Tänä vuonna laitan pääsiäiskoristeet esille hyvissä ajoin. Nimittäin näiden kahden esille ottaminen tuotti niin paljon iloa ja toi keväistä tunnelmaa, että kellarista on pian haettava loputkin. Ja kellarista tuli mieleen se karsea sekasotku mikä siellä odottaakaan... Ja yksi rautakaupasta ostettu hylly (kaksi hyllyä on jo kasattu) odottaa vielä kasaamista. Kun se on valmis, tila tuntuu vieläkin avarammalta, kun saa aseteltua laatikoita hyllyille. Meidän kellarihan on todella iso ja lämminkin vielä! Suunnilleen tämän meidän olohuoneen kokoinen tila. Eli sinne mahtuu piilottaa kaikenlaista roj...siis aarteita. ;)









Lidlin tulppaanit ❤




Ja lounassalaatti pääsi kuviin mukaan, koska värien puolesta sopi aivan liian hyvin tulppaanikimpun kanssa! Heh, ei 
kuitenkaan ollut harkittua. :)

Välillä (tai usein) laiskottaa eikä millään meinaakeksiä mitä söisi lounaaksi. Olen ruvennut ostamaan nyt useammin kaupan valmiita salaatteja joita tuunailen sitten miten haluan.




Pupu kävi korvalääkärillä viime vuonna...













7 kommenttia:

  1. Kauniita keväisiä pääsiäiskuvia! Pääsiäiskoristeet kannattaa ottaa esiin hyvissä ajoin, koska ne sopivat hienosti kevääseen. Tuo pupukulho on lystikäs! Tulppaanien värikirjo on kaunis. Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupukulho tuo hymyn huulille ja pidän siitä kovasti. Hyvä, että korva saatiin korjattua. :) Ja todellakin! Pääsiäiskoristeet tuovat kivaa kevätfiilistä kotiin ja piristää kummasti. Mukavaa maaliskuuta sinullekin! :)

      Poista
  2. Pupusi on kiva ja Riihimäen maljakossa ja Aalto maljakossa ne sopivat hyvin pääsiäispöytään. Minä en ole vielä suunnitelmia tehnyt pääsiäisen osalta. Pitää katsoa allakasta milloin se yleensä on 🤗😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aika paljon vanhoja, sieltä täältä perittyjä maljakoita ja astioita. Ja tuon suuren lasilautasen sain äidiltäni, kun hänellä oli 3 samanlaista. :) Tänäkään vuonna emme pääse Suomeen pääsiäislomalla käymään, mutta niin se nyt vain on. Toivottavasti pian pääsemme perhettä ja sukua tapaamaan... Mukavaa loppuviikkoa! ❤

      Poista
  3. Kivoja pääsiäisjuttuja! Minäkin otin esille jo pari kanaa ja olen ihan samoin miettinyt, että nyt pitää kyllä ottaa niitä enemmän ja ajoissa esille, että ehtii niistäkin nauttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Puput ja tiput esille. :) Tai mitä pääsiäiskoristeita nyt löytyykään. <3 Kivaa sunnuntaita teille!

      Poista
  4. Huomenta täältä kylmästä ja aurinkoisesta Suomesta mittari näyttää-18. Eilen pyysin aviomiestä tuomaan kovivunoksia, kun oli metsätöissä. Pääsiäiskoristeet tuovat kevään täytyy varmaan viikonlopulla etsiä laatikko missä ovat.

    VastaaPoista