torstai 11. maaliskuuta 2021

Tietokonehuone ja uusi robotti-imuri







Meidän pienessä tietokonehuoneessa ei ole tapahtunut muita muutoksia kuin uuden robotti-imurin latausaseman saapuminen sekä kukkaruukun siirto pianon viereen. Asetelma jossa on mm. orkidea sekä traakkipuu on lahja mieheltä. Saapui eräänä päivänä kotiin ison ruukun kanssa. <3 Oli vielä soittanut lapsille, että tarvitsee kantoapua. Oli niin painava, että ei pystynyt kantamaan autosta enää muita tavaroita. :)

Mies on aina ostellut mielellään kukkia sekä viherkasveja. <3

Niin ja tuo roboimuri....Se oli myös yllätys! Mies oli tilannut sen selkäni takana. Ja hän on ennenkin ostanut kodinkoneita ja minä en ole tiennyt mistään mitään. ;) Esim. yläkerran varsi-imuri on juuri sellainen ylläri-nettikauppaostos. Tosin mieluinen sellainen!

Nyt vaan harjoittelemaan, että miten homma sujuu (Ecovacs Deepot) kanssa. Kuvan ottohetkellä siivousapulainen oli siistimässä keittiön lattiaa ja laitehan muuten myös moppaa! Eli on todella suuri apu.

Meillä oli muutaman vuoden ajan iRobotin Roomba ja olimme aikanaan siihenkin hyvin tyytyväisiä. Ilmeisesti asia oli jäänyt miehen päähän hautumaan ja päätti tilata meille uuden, mutta vaan eri merkkisen (sekä moppaavan...) robotti-imurin.

Kunhan opin käyttämään sitä kunnolla, voisin kirjoittaa aiheesta myös postauksen. Nyt, kun imuri on ollut luonamme vasta pienen hetken on turha lähteä neuvomaan muita. ;)








Ikkunalaudalla oleva pöytäkalenteri löytyi postilaatikosta ennen joulua. En tiedä oliko mainos, oliko väärässä postilaatikossa, mutta ei ole harmaata hajua keneltä se oli.








Täällä on kova myrsky ja satelee oikein kunnolla. Päätä särki aamulla jo herätessä ja otin särkylääkkeen. Parvekkeella tuolitkin ovat kaatuilleet sinne tänne ja grillin ympärillä ollut huppu heiluu vaakatasossa.Täytyy kipaista hakemassa se sisälle ennen kuin löytyy jonkun toisen 
parvekkeelta tai auton päältä...



Keväisempää säätä odotellen...

Mukavaa loppuviikkoa!


p.s. Pahoitteluni ammattitaidottomasta kuvankäsittelystä (kuva 1.) :D

 

2 kommenttia:

  1. Kaunista sisustusta teillä! Viherkasvit luovat mukavasti kodikkuutta.
    Robotti-imuri on niin ihana! Meillä semmoinen on ollut vajaa vuoden ja kokemus on pelkkää hyvää. Meillä huusholli on sen verran iso, että ihan päivä ei tahdo riittää koko huushollin imuroimiseen latauksineen. No täytyy vaan siivouspäivä aloittaa jo edellisenä päivänä 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! ❤ Robotti-imuri on kyllä siivouspäivien pelastus. :) Kun ostimme meidän ensimmäisen robon (Roomba) me olimme vasta muuttaneet Saksaan, lapset olivat pieniä taaperoita ja meillä oli 2-kerroksinen koti. Oli kätevää laittaa robo touhuamaan yläkertaan, kun itse oli siivoamassa alakerrassa tai vaikka lasten kanssa ulkona. Tänään pyysin lapsia siivoamaan lattialta kaikenlaisia tavaroita joita robotti ehkä haluaisi syödä sisuksiinsa. Parempi ottaa ne turvaan kuin kaivella imurin säiliöstä. ;)

      Poista