keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Kesällä Suomeen!

Jos vain Luoja suo niin matkustamme Suomeen kesällä. Olemme mm. varanneet viikoksi kivan näköisen mökin ja pitää katsoa mitä kaikkea muuta voimme tehdä ja missä käydä. Sen hetkiset rajoitukset huomioon ottaen. Koska jouluna emme piipahtaneet Suomessa (kuten olemme yleensä tehneet) ikävä on jo kerinnyt paisua suureksi! Mutta liian paljon en halua miettiä asioita, että sitten ei harmita, kun olosuhteiden pakosta ne jäävät toteutumatta. Kunhan näen vanhempani, se riittää. (Saavat jo pian toisetkin rokotteet.)

Mökin varasimme jo hyvissä ajoin ja näyttää erittäin viihtyisältä. Saamme nauttia niin järvimaisemasta kuin saunan lämmöstä. Minusta kuulostaa ihan luksukselta. Paljukin löytyy! Meidän kesäloman alkuun on vielä aikaa, mutta Suomessa koululaiset jäävät pian jo kesälomalle ja juhannukseen on enää kuukausi. :) Ja mitä olen seurannut myös Suomen korona-uutisia niin suunta on ainakin oikea. Ja toivottavasti kaikki pysymme terveinä. Ei tässsä muutakaan oikein voi...

Eikä ole enää kauaa, kun mekin miehen kanssa saamme ensimmäiset rokotteet. Olimme ilmoittautuneet oman kotilääkärin luona ja siitä ei mennyt kauaa, kun meille soitettiin rokotusajasta. Sen jälkeen, kun Hausarzt:it/Hausärztin:it saivat myös rokotteita (eikä tarvinnut käydä pelkästään rokotuskeskuksissa) vauhti kiihtyi huimasti ja tiedän jo vaikka kuinka monta rokotettua.



Ja Euroviisujakin pitää jännittää! :)

(Onko teillä lemppariesiintyjää, vai oletteko seuranneet? Tänä vuonna oli aika hyviä ehdottaita. Satuin näkemään videon jossa oli kaikista esityksistä lyhyet pätkät. Mutta jos saan sanoa enemmän kuin yhden lempparin niin sanoisin Malta sekä Irlanti. Tai toki: Suomi voittoon!! :))














Vinkkivitonen:
Paras tuoksukynttilämerkki ikinä, suosittelen!!!








Kuvilla sekä tekstillä ei ole mitään yhteyttä toisiinsa, heh!
Mutta onpahan postauksessa hieman väriä. :)


6 kommenttia:

  1. Toivon, että matkanne tänne Suomeen sujuu ongelmitta. Suunnitelmanne ovat täydelliset kaikkine elementteineen <3 Minä olen saanut jo ensimmäisen rokotuksen. Tehosteen saan heinäkuussa. Tänään jännitetään Euroviisuja katsoessa! Ihan huippu ilta siis tiedossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinulle Tarja! <3 Toivottavasti pääsemme Suomeen kesälomaa viettämään sekä läheisiä tapaamaan.

      Ja tänä iltana tosiaan jännätään TV:n ääressä!! Kun katselimme Suomen karsintoja mietimme jo silloin, että jos Blind Channel voittaa tulemme erottumaan joukosta energisellä meiningillä. Ja niinpä Suomelle lohkesi finaalipaikka ihan ansaitusti! :) Euroviisut on hauska vuosittainen perinne ja nyt lasten ollessavähän isompia voimme katsella yhdessä. :)

      Poista
  2. Kivalta kuulostaa kesäsuunnitelmanne Suomessa!Kyllä ne varmasti jo onnistuvat.
    Illalla katseltiin euroviisuja ja hyvältä Suomen kappale tuntuikin ja sijoutuskin oli erinomainen. Toisin nukahdin kesken ja tulokset kuulin aamulla 🤭 Hyvää helluntaisunnuntaita☀️🌼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli hauska Euroviisu-ilta kaverien kanssa ja olimme kyllä niin innoissamme, kun näimme Suomen lopullisen sijoituksen.
      Vaikka olisihan se pitänyt arvata, että Suomi pärjää muista erottuvalla kappaleella ja energisellä lavameiningillä. :) Hyvää helluntaina sinnekin! 😊😍

      Poista
  3. Euroviisuja seuraan sporadisesti. Rupesi kiinnostamaan enemmän siitä asti kun yleisöäänestys tuli mahdolliseksi.
    Vaikka en kuulu varsinaisesti Blind Channelin kohderyhmään, niin pidän rockista ja Darksidesta. (Mageita nuoria miehiä Suomessa ja Italiassa!)
    Äänestin kahdella puhelimella.Lisänä se on rikka rokassa, oli äidillä tapana sanoa. Ulkosuomalaisethan saavat äänestää Suomen kappaletta. Joo, en siinä rahaa ja vaivaa säästetänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me äänestimme Suomea myös ja ystävät Suomesta kyselivätkin, että kai äänestimme Suomea. :D Ja tottahan toki Suomi sai meiltä monta ääntä! Nuorilla miehillä oli hyvä energia lavalla, pidimme esiintymisestä ja tarttuva kappale kaikin puolin. Euroviisuissa pärjää, jos kappale erottuu joukosta. Ja Italia sekä Suomi tekivät niin! Euroviisut on hauska, vanha perinne ja todella hienoa, että tänä vuonna viisut pystyi Rotterdamissa järjestämään. :)

      Poista