Grilliruoan kylkeenhän voi valmistaa vaikka mitä höystettä, koska se mitä grillissä valmistetaan voi olla vaikka mitä! Vain kokin taidot sekä taivas ovat rajana. :) Kekkasin meidän pika-alkupalan ollessani Lidlissä ja nähtyäni pienet katkarapurasiat. Ja kun ostin vielä esipaistetun yrttipatongin -alkupala oli keksitty. Eli jäähtynyt patonki viipaleiksi ja katkaravut päälle. (Halutessasi voit lorotella öljyä päälle, suoraan katkarapurasiasta.)
Meillä oli myös pihvin päälle kermaista kanttarellikastiketta ja
keksien kera munakoisodippiä (melitzanosalata), joka on yksi lemppareistani.
Ja mitä enemmän siinä on valkosipulia, sitä enemmän tykkään. Ja niin
muuten tykkää seuraavana päivänä lähelläni istuvat. ;)
Munakoisodippi, KLIK!
MUKAVAA LAUANTAITA!
TÄNÄÄN jo heinäkuun eka.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti