torstai 19. toukokuuta 2016

Hiljaiseloa...

...täällä blogissa ollut lähiaikoina.

Blogi palaa ruotuun pian, elikkäs jo ensi viikolla, kun saksan kokeet on rutistettu alta pois. (Olen yrittänyt lukea, huonolla menestyksellä...Ylpeä en voi olla ahkeruudestani kirjojen parissa, mutta parhaani aion yrittää ja entäs sitten? Jos menee (kun) penkille alle niin elämä jatkuu. :) )

Tunneilla olen käynyt ahkerasti, vain lasten sairastelut ovat saaneet minut jäämään kotiin. 'Hausaufgabet' on aina tehty ja yritetty tunneilla kuunnella meidän vaihtuvia eri maalaisia opettajattaria. Ryhmän henki on ollut alusta asti varsin hyvä. Huulta on heitetty ja yhdessä naurettu mahat kippurassa, mutta kenenkään virheille tai tietämättömyydellä ei. Ollaan autettu toinen toisiamme ja hyvin eri ikäiset ja eri maalaiset aikuiset olemme tulleet toimeen näiden n. seitsemän kuukauden ajan. Varmasti vielä jossain vaiheessa istun VHS:n penkille, saksan kirja kourassani. Se on melko varmaa se. Mutta EI VIELÄ, ensin kesä, loma jne.

Onhan näitä Saksanvuosia jo jokunen takana. Ehkä sillä pääsee jonnekin, on riittävästi pohjaa kokeen suorittamiseen...jännittää todella paljon, heh!
Muutama keväinen kuva!


Amppeli pitää vielä istuttaa kukkaruukkuun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti