tiistai 2. toukokuuta 2017

Taas lahjoja ystäviltä!

Ihan nolottaa miten ihmiset ovat lähiaikoina muistaneet minua. Toki olen iloinen ja kiitollinen kaikesta (pikkuriikkisestäkin), mutta olin varsin äimänkäkenä minkälaisia tuliaisia sain PELKÄSTÄÄN Suomesta! Oli aikauslehtiä, Pentikin lautasta, kosmetiikkaa kuin Finlayson käsipyyhkeitäkin (pitääpä kameran kanssa pyöriä kotona hiukan enemmän..), kaunis kiitos niistä kaikista!!

Kun nyt vast'ikään sain tietää läpäisseeni B2 saksan kielikokeen sain sen johdosta kahdelta ystävältäni lahjan!! Olin niin hämmentynyt etten tiennyt miten päin olisin ollut! Toinen lahjoista oli superkaunis Riviera Maisonin juustoveitsisetti. (Te olette varmaan huomanneet, että taloudessa on varsinaisia juustohiiriä ja veitset tulevat todelliseen tarpeeseen! :)) Meillä kuluu sinihomejuustoa (tai olkoon vaikka goudaa...) aivan liikaa, kun sillä tuulella olemme, juustoihin tulee selvä himo ja sitä on saatava usein!

Nyt kuitenkin on taas uusi kielikurssi saatu päätöksen ja uusia juttuja etsittävä. Olen menossa Punaiselle ristille huomenna (olen ollut mukana heidän naisille tarkoitetussa kahvitteluryhmässä sekä saksan kurssilla) koska siellä järjestellään jotakin uutta. Mutta huomenna olen taas viisaampi, toivottavasti.



Tämän viehättävän 'lintuhäkin' kukkineen sain eräältä ystävättäreltä! Lahjaksi siis kokeen läpäisystä. :D




4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja lahjoja olet saanut ystäviltä.
    Kaunis häkki!
    Hyvää illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle 😊 Häkki on kiva kaunistus ja nyt tällä hetkellä olohuoneessa! Mukavaa loppuviikkoa Sinulle 🌞

      Poista
  2. Ompa ihana häkki :) On kiva saada lahjoja, mutta minusta kiva myös ostaa niitä toisille:)Onnittelut kurssin läpäisystä lisääkö on kursseja tulossa :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin kiva saada kivoja lahjoja, mutta NIIN kiva ostaa ja antaa niitä! 😊 Katsotaan alkaako syksyllä/talvella uusia kursseja... opiskelu ja kielten oppiminen kannattaa aina! 😊 Mukavaa loppuviikkoa 🌞

      Poista