torstai 9. marraskuuta 2023

Tähtivalo olohuoneen nurkassa









 






Keväällä uuteen kotiin muuttanut ystävä kysyi, että haluaisinko jotakin heidän tavarakasasta, joita eivät aio ottaa mukaan uuteen osoitteeseen. Kävin ystäväni luona ja sain suuren ruukkukasvin parvekkeelle (älkää vaan kysykö mikä kasvi...olen aika huono näissä), puutarhatonttuja sekä tämän tähden joka ystävällä oli vielä avaamattomassa paketissa. Tällä viikolla kannoin joulukoristeita yläkertaan ja tämän löysin ensimmäisten joukossa. Todella kaunis! Aion etsiä ensin kaikki valosarjat ja ikkunatähdet ja, kun ne ovat paikoillaan rupean laittamaan joulua pikkuhiljaa. :)

Lidlistä 9 € ostettu joulutähti pääsi puulaatikkoon ja kierrätyskeskuksesta löydetyssä sinikuvioisessa maljassa on Kauflandin aika magean värinen orkidea. Tätä ei vaan voinut jättää kauppaan. Upean sähäkkä väri ja juuri kiva piristys huoneen nurkkaan. Olette jo varmaan huomanneet, että suorastaan rakastan värejä. Onhan meidän nojatuolikin violetti...


Viikonloppu lähestyy, onko mitään suunnitelmia?



p.s. Ikean Borgeby pöytä on uudehko ostos

 

2 kommenttia:

  1. Asuinkaupungissani avattiin eilen joulumarkkinat. On 8,5 viikkoa aikaa fiilistellä, syödä crepejä ja Bratwursteja ja juoda kuumaa omenamehua tai Glühweinia! Nämä täällä Reinin varrella ovat kovia juhlimaan. Joulun juhlinnasta siirrytään tauotta salikarnevaaleihin. Ei tarvita pikkujouluja. Itse en ole päässyt vielä eroon edes kesätunnelmista, kun lokakuu oli kesäisen lämmin. Toin vasta huonekasvit kattoterssilta sisälle. Ihmettelen, kuka keksi määrätä suomalaisen isänpäivän vuoden synkimpään aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinun kaupungissasi on jo joulumarkkinat avattu. Täällä vielä hetki odotellaan. Tänään on satanut koko päivän. Eli vaikka meillä olisi jo joulumarkkinoita lähiseudulla, niin en usko, että olisi kiva mennä...sateeseen kastumaan läpimäräksi. Tai onhan sadeviitat keksitty! 😊😊 Mukavaa viikonloppua!

      Poista