-

-

perjantai 9. tammikuuta 2015

Uusi vuosi alkoi

Hienoa uutta vuotta 2015 kaikille!

Toivon niin teille (kuin itselleni ja perheelleni...) terveyttä, rakkautta, seikkailuja & onnenhetkiä tähän vuoteen. Olkoon lupaukset mitä hyvänsä (lupaukset ovat tehty rikottaviksi, heh) yritetään pitää niistä kiinni ja sitten, jos lipsutaan niin so what! :D Kerran täällä eletään, eletään siis täysillä. ;)

Uusi vuosi loman jälkeen on alkanut huushollia siivotessa. Vaikka koti jäikin siistiin kuntoon lomalle lähtiessä, heti kotiin tultua ei kyllä näyttänyt siltä. On pussia, kassia ja nyssykkää, tavaraa joka puolella, mahdollisisissa ja mahdottomissa paikoissa. Tavaravuoren purkuun menee yleensä muutama päivä, kaikelle pitää löytää kotinsa. Esim. kun lapset saavat Joulupukilta lisää legoja, täytyy tsekata mahtuuko kaikki samaan säilöön kuin ennenkin.

Mutta kaikki ajallaan, ei ole mikään kiire tässä valmiissa maailmassa. Vaikka tykkäänkin järjestyksestä olen kuitenkin oppinut siihen, että meillä ei tule koskaan olemaan putipuhdasta saati lelutonta aluetta. (Varsinkaan silloin, kun perheen nuorimmat ovat vastahakoisella tuulella, koskien lelujen keräämistä *iso huokaus*)

Arkeen on palattu myös siinä asiassa, kun lapsista toinen on menossa synttärikutsuille. Mikäänhän ei ole niin hauskaa kuin juhlat, olkoon sitten aikuisten tai lasten kekkereistä kyse! Kyllä sitä kelpaisi itse kukin kakkua napostella hyvien ystävien kanssa. Eikö vain?
Kylpyhuoneessa majaileva orkidea oli tehnyt taas niin valtavan kauniit kukat, kyllä kelpaa katsella ja ihailla. Ostin myös Suomesta herttaisen, vanhan lasiruukun (kristallia tuskin on...?) ja pitää käydä ostamassa siihen vaikkapa tulilatva, ruukkuruusu tai ruusubegonia. Jälkimmäiseksi mainittu punaisena voisi mätsätä hyvin punaisen Kitchen Aid'in kanssa....siispä kauppaan!Mukavaa viikonloppua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti