-

-

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Lumikki & Änkkäri

Lasten upeat koristelut!


Kakkumestarille, kröhöm.... ;) tuottaa vaikeuksia toisinaan koristeluiden suhteen, mutta maukkaita kakkuja osaamme valmistaa kyllä. Apuun rientää kauppojen valmiit kakkukuvat, lapset vaan valitsemaan oman lempparinsa! Isot kesäjuhlat vaativat isot kakut, joten kaksi suorakaiteenmuotoista kääretorttupohjalla valmistettua kakkua on sopiva määrä. Lumikkikakkuun pinkkejä keksejä ja änkkärikakkuun tietysti niitä karkkeja suoraan Fazerin pussista. Lapset olivat iloisia kakuista ja molemmille ensimmäisen palasen leikkaaminen tuotti ongelmia; hienoja kuvia ei olisi haluttu rikkoa....mutta se on harmi kyllä väistämätöntä, jos ei haluta olla kuivin suin. ;)

Kakkukuvia oli helppo käyttää, ovat myös suhteellisen edullisia ja nykyään kai saa jokaisesta suuremmasta ruokakaupasta (nämä ostettu siis Suomesta, kun juhlatkin olivat Suomessa :)). Kuvan pitää antaa hyvin pehmetä, jotta kakkua on helppo leikata ja toki myös syödäkin!

Kun surffailee ihanilla leivontasivustoilla ja tutkailee blogien ohjeita en meinaisi kehtaa laittaa näitä vuoden takaisia kuvia esille....mutta myönnettävä on oma rajallisuus kakkutaiteilijana ja jaettava nämäkin kuvat ylpeänä, rinta rottingilla. ;)Maistuvaa viikonloppua, 
meidän viikonloppuun kuuluu kahdet lastenjuhlat, 
eli herkkuja tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti