-

-

torstai 8. lokakuuta 2015

Aamiainen ystävän kanssa

Treffasimme suomalaisen ystävättären kanssa läheisessä hotellissa. Kyseisen paikan aamiainen on kattava ja edullinen, rustiikkinen sisustus sekä leppoisa fiilis nostavat aamiaiskokemuksen uudelle tasolle. Sateessa oli mukava pyöräillä, kun tiesi pian saavansa nenänsä eteen lautasellisen herkkuja. ;) Tarjottimelle kerran ladattu (saat toki valita ihan mitä vain, kuinka paljon vain) annos maksaa 6,50 €. Joten lysti on halpaa ja valikoima loistava. Kynttilän valossa oli kiva rupetella pitkästä aikaa. Ystäväni on aloittanut pitkään kestävän saksan kurssin parisen viikkoa sitten joten päivisin emme normaalisti pääse näkemään. Tänään hän nautti vapaapäivästä joten aamiainen yhdessä oli mahdollinen. Ei mene kauan aikaa, kun meikäläinen aloittaa tismalleen saman kurssin, olemme sitten opiskelukavereita. ;)


Mutta vielä ei päntätä hiki hatussa saksaa vaan tehdään kotihommia, sisustetaan koti loppuun, autetaan lapsia koululäksyissä sekä odotetaan syysloman alkua.Ja pitihän niistä herkuista ottaa kuva!
(Tämä aamiainen oli kattava kuin 
brunssi, vatsa oli täynnä piiiitkään.)

3 kommenttia:

 1. Mahottoman halpaa on siellä......täällähän saa tasan ehkä sämylän tuolla hinetaa ;) tai no jos menee ABC:n niin maksaakohan se aamiainen jotain 8-10 ekeä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh 8 € Suomessa aamiaisesta on ihan ok. ;) Eräässä toisessa hotellissa aamiainen on 10€/hlö (syö niin paljon kuin jaksat ;) ) ja kaikki on laitettu esille hyvin kauniisti. Hotelli on pieni joten paikka itsessään on kotoisa.

   Aamupala -päivän tärkein ateria!! :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista