-

-

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Syysterkut lokakuussa

Vieraat on saateltu kotimatkalle. Tavallinen arki taas jatkuu. Viikon ajan ollut ruljanssia, shoppailua ja muuta, niin nyt tuntuu taas vähän erilaisemmalta. Tähän taas tottuu, omaan rytmiin ja päivittäisiin hommeleihin. Syyslomallakin pysymme kotioloissa, seuraavan kerran matkustamme Suomeen joskus joulun tienoilla.

Nyt voisi jo ääneen ajatella ettei jouluun ole enää pitkä aika! Kun vieraiden lähdettyä tokaisimme, että jouluna nähdään, se todellakin konkretisoitui. Hyvä niin olenhan jouluihminen. Mutta älkää pelätkö, hössöttämään en vielä ala! :D Eikä piparireseptejä tule olemaan blogissa vielä pitkään aikaan. Nyt on vielä aikaa rauhassa selailla niitä lehtiä (jos tykkää fiilistellä joululehtiä, I do!), poltella kynttilöitä ja nauttia syksystä. Sateinen syksy ei oikein nappaa (varmaan ketään...), mutta onhan se ruskean, oranssin kirjava luonto älyttömän kaunis tähän aikaan vuodesta.

Aamuisin ollut jo vähän viileämpään, mutta iltapäivisin lapsia koulusta hakiessa on taas ollut hyvin lämmintä. Aurinko on porottanut ja huivit ja käsineet olleet liikaa. Aamulla pitäisi olla kärppänä tarkistamassa myös sääennuste iltapäiväksi. Noh, mitäpä tuosta, parempi enemmän kuin ihan liian vähän. (Aamulla muutamat lapset ovat kulkeneet koulun pihalla t-paidat yllään, allekirjoittanut 'hytissyt' nahkatakin sekä kaulahuivin alla.)Huomenna pitää räpsiä kuvia puutarhan komeista ruusuista!

Aamulla treffaan ystävän aamiaisen merkeissä, ehkäpä kuvaan myös siellä.... ;)

2 kommenttia:

  1. Tulinpa tänne hihkumaan, että terveisiä Saksasta myöskin! Löysin blogisi kun olit kommentoinut Eau de Colgonea. En tiedä tarkemmin missä päin asut, mutta täällä meillä Etelä-Hessenissä on nyt ihanan lämmintä. Kuulin kavereilta Suomesta huhuja pakkasaamuista enkä voinut yhtään ymmärtää, mistä on kyse ;) Siis nauttikaamme tästä alkusyksystä niin kauan kuin mahdollista, talvihan taitaa sitten olla taattua laatua kuten yleensä. Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, kiva kuulla, että siellä teilläpäin saa nauttia kauniista syksystä. :) Meidän aamu valkeni kovin harmaana ja kosteana. Olin sopinut aamiaistreffit ystäväni kanssa läheiseen hotelliin ja olihan se pakko hilpaista fillarilla. Pikkukaupungissa tottunut siihen, että sataa tai paistaa -pyörällä mennään! :D Mukavaa viikon jatkoa sinnekin, hyvä, että ne aamupakkaset eivät vielä ole meitä löytäneet.... ;)

    VastaaPoista