-

-

maanantai 16. marraskuuta 2015

Tuomas Veturi -juhlatLapsille oli valmiina lautaset jossa oli pillimehut, voileivät, 
hedelmävarras sekä popparikuppi.


Viikonloppu oli yhtää juhlaa, kun juhlimme sekä miehen työkaverin 2-vuotiasta kuin entistä naapurinmiestä (täytti pyöreät 50 vuotta). Täällä pyöreitä vuosia täyttäviä juhlitaan mm. rakentamalla suuri kranssi (esim. havuista) joka sitten yhteistuumin pystytetään synttärisankarin etupihalle komeaksi koristeeksi. Näin mekin teimme. Oli mukavaa olla taas mukana juhlavalmisteluissa. Vaikka muutostamme on jo reilut 2 vuotta entiset naapurimme haluavat yhä kutsua meidät mukaan rientoihin. Ja tämä kyseinen synttärisankari oli varmasti ihkaeka naapuri joka 'uskaltautui' juttusille 4,5 vuotta sitten. ;) (Tuli kutsumaan meitä mukaan grillijuhliin ja niinhän me menimme!)

Pienen Tuomas Veturi -fanin juhlat olivat oikein mukavat ja allekirjoittanut söi pieniä sormisyötäviä niin paljon (sekä macaroneja....), että kakkua en maistanut ollenkaan....hups! Valokuvissa ei taida edes näkyä ne kaikki pienet syötävät joita silmiemme eteen tuotiin tarjolle....eihän niitä voinut sitten vastustaa kukaan! 

Lapset leikkivät keskenään ja me aikuiset (kaikki melkein naisia...) saimme pölistä keskenämme! Nyt ei varmaan ole synttäreitä tiedossa ennen joululomia. Lomalla Suomessa juhlitaan sitten taas....joulun lisäksi äitini sekä veljeni syntymäpäivää!! Koko syksy ja talvi täynnä juhlia ja synttäreitä. Kovin rankkaa.


;)

4 kommenttia:

 1. Tosi hienon näköinen kakku!!! Ja muutenkin kyllä on taas herkkua, herkun perään laitettu pöytään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä sai taas vatsan täyteen....vaikka joskus tuppaa jäädä se herkkulautanen jonnekin pöydän nurkalle, kun puhua pälättää kaikkien tuttujen kanssa! Mutta asia korjaantuu, kun taas muistaa lautasen ja teekupin olemassaolon. ;)

   Poista
 2. On taas ollu hienot herkut teillä :) Ja kauniita Macaroneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, aikamoiset herkut. :) Ja macaronit olivat taas kerran täydellisiä. Maistuvat juhlissa niin erityisen hyviltä, kun itse ei niitä tule valmistettua ja harvemmin niitä kahviloissakaan näkee.

   Poista