-

-

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Vieraita
Muutama viikko sitten meillä kävi vieraita iltaa istumassa. Itse ilta oli oikein mukava, mutta aivan täysin extempore-ajatus, mies kutsui työkavereita vaimoineen edellisenä päivänä. Mies oli ilmoittanut, että mitään ei tarvitse tuoda tullessaan. (Tuo kulmassa olevassa, pyöreässä astiassa on kreikkalainen piiras, eräiden vieraiden tuomana. Kuvasta ei ehkä välity, astia oli aikamoinen, syötävää riitti siis....se siitä sitten, kun ilmoitat ettei tarvitse tuoda mitään!)


Kun laitoin Marimekon liinan pöydälle, kattauksesta tuli heti valtavan komea, sellainen harkittu! :D Tästä eteenpäin pitää aina muistaa laittaa liina pöytään. Käytän nimittäin niin paljon joko tabletteja tai sitten kaitaliinaa, että ihan huomaamatta jää pöytäliinojen käyttö vähemmälle. Ja tämä uusi pöytämme on varsin pitkä ja leveä, että tämäkin Marimekko oli nippanappa sopivan kokoinen...tämä kankaanpala on ostettu verhoksi meidän Suomen kotiin.


Ja ettei ruoka vaan olisi loppunut, mies toi töistä tullessaan pieniä herkkunaposteltavia joita olivat toimistolla oleville vieraille tarjoilleet. Sihteeri oli pakannut ison kassillinen herkkuja mukaan, ruokaa oli tilattu liikaa ja miehen kontolle jäi sitten ruoan roudaaminen kotiin. Sattui aika hyvin, tuli herkkujen kanssa kotiin juuri sinä päivänä, kun olimme vieraita kutsuneet...


Kuvasta puuttuu vielä kreikkalainen salaatti lohella jonka toi mukanaan yhdet toiset vieraat. *huoh* Tarjottavien määrä räjähtää käsiin, vaikka alunperin suunnittelit vain jotain pientä. :)
KÄÄK!
Huomenna on jännät paikat....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti