-

-

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Jalat pöydälle

Sadetta. Tuulta. Aurinkoa. Sadetta. Jne. Kylläpä ottaa kupoliin moiset säänvaihtelut. Pitää kulkea vaan uusi, kiva, keltainen (!) sadetakki päällä, varmuuden vuoksi. Uusi fillari on alla, mies osti sen yllärinä viime lauantaina, sillä voi huristella nopeasti sadetta karkuun. Eipä sillä vauhdilla niin väliä, kastuu sitä kuitenkin. Aamulla kansalaisopiston pihalla olin varmasti häikäisevä näky, kun silmälasit olivat vesipisaroista sakeat ja hieman olivat ripsaritkin valuneet pitkin poskia. Mutta ainakin takki piti ylävartalon kuivana ja naamanhan saa aina pyyhittyä kuivaksi!

Kai se fillarointi, varsinkin uudella menopelillä, on vaan niin mukavaa, että aamulla valitsen sen mieluummin kuin auton. Pieni happihyppelykin tekee aamuisin hyvää. Varsinkin hoppuaamuina on mukavaa, että voin tuuletta hetkeksi ajatukset ennen saksan tunneille menoa.

Viikonlopuksikin luvattu tällaista vaihtelevaa säätä. Toivottavasti vettä saataisiin kuitenkin hieman vähemmän kuin mitä nyt. On nimittäin luvassa erste Mai juhlintaa naapureiden kesken. Se tietää siis ulkona oloa ja grillausta. Ainahan sitä voi vappuasuksi pukea sen uuden keltaisen sadetakin!Mutta nyt kuten kuvassakin, jalat pöydälle ja TV:n ääreen hetkeksi.


Onko vappusuunnitelmia? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti