-

-

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Ruokailutilan orkidea


Kauniisti on vaaleanvioletti orkidea Suomenloman aikana kukkinut. Muutaman kukkasen tiputtanut ja muutamat jaksaa vielä pinnistellä. Vaihtelen kasvien paikkoja usein. Tässäkin, ruokailutilan takaseinällä, täyspuisen senkin päällä on aina jos jonkinlainen kukka. Mutta jostain syystä aina tuossa keskellä. Hyvä, että en viivoitinta ja vatupassia ota esille, kun sommittelen asetelmaa senkin päälle. ;) En tosiaan yleensä ole näin piiruntarkka, vaikka tykkäänkin, että on siistiä. Kai sitä pitää vaan itselleen keksiä jotain tekemistä ja stressinaihetta ja käydä sitten vähän väliä siirtelemässä jotain himputin kukkapurkkia...hulluilla on halvat jne. ;)

Tuossa viinitelineen (harmi, ei omisteta viinikellaria hehehe) luokse on eksynyt muutamat taulut. Taulut jotka ovat varsin kivat kyllä, mutta jostain syystä unohtuu aina nuo vasarointihommelit ja sopivien seinäpaikkojen etsiminen. Olohuoneen puolelle en halua laittaa vaan mieluummin liittää osaksi jo olemassaolevaa taulusommitelmaa. Nykyään pidän enemmän siitä, että useampi on lähekkäin kuin, että vain yksi taulu siellä täällä. Ehkä on jotenkin sillisalaatti...en tiedä. 

Tuo harmaan punertava taulu on Pentikiltä ja se on meidän häälahjamme. Taulu löytyi myös häälistastamme ja tykkään siitä yhä vaan todella paljon. Siinä on kauniit värit ja toki tunnearvoakin siinä on todella paljon. Arvaatte varmaan. ;) Tuon oranssin taulun (Don Quijote) mies on tuonut työreissulta Barcelonasta monta, monta vuotta sitten. Rohkean pirtsakka väri on kiva ja leveä passepartout sopii tauluun hyvin. (Mies siis roudasi kotiin vain tuon kuvan, veimme sitten kehystämöön niin kuin 99% tauluistamme.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti