lauantai 2. huhtikuuta 2016

Key Lime Pie




200 g Digestive-keksejä
75 g voita

^ Murskaa keksit ja yhdistä sulatetun voin kanssa. 
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja rasvaa hieman 
reunoja. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja paista 175 
asteessa n. 8 minuuttia.

4 keltuaista
1 prk kondensoitua maitoa 
1 1/4 dl limemehua
2 tl limen kuorta raasteena


^ Vatkaa keltuaisten rakenne rikki. Lisää kondensoitu maito ja limemehu.
Sekoita seosta ja lisää limenkuori. Vatkaa tasaiseksi ja kaada seos 
keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa n. 10-15 min.
Anna seistä jääkaapissa n. 3 h tai jopa seuraavaan päivään.



Herkullisen ohjeen olen saanut suomalaisystävältä!
Kiitos siitä ;)


Nams, ihanan pirtsakka kakku, iisit raaka-aineet 
ja takuuvarma kahvipöydän herkku (aikuiseen makuun!).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti