-

-

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tiistaipäivän kuulumiset
Tänään olo on ollut hieman hömelö. Jo koulussa tunsin itseni hieman kipeäksi, kurkkua karhenti ja olo oli jotenkin väsynyt (hyvistä yöunista huolimatta). Mies on muutaman päivän työreissulla, joten toivon tosiaan ettei mitään nuhaköhää ole tulossa. Pitäisi sitä saksaakin lukea, päntätä tasokokeeseen, laittaa kotia, tehdä ruokaa ja niitä tavallisia arkipäivän juttuja. Kun on väsy niin ei oikein meinaa hommat luistaa, kun normaalisti olen varsin nopea liikkeissäni ja omaan tietyt rutiinit arkipäivään. Ystävätär, ketä en ole nähnyt vähään aikaan, kutsui kylään. Olisi kiva päästä hänenkin kanssaan turinoimaan. Mutta se on onneksi vasta torstaina, varmasti olo tästä vielä paranee. Uskoisin, että olen hieman vilustunut, kun viikonloppunakin tuli ulkoiltua ja pyöräiltyä paljon. Lämpötilat nimittäin eivät tosiaankaan hätyytelleet hellerajoja vaan oli varsin tuulista ja koleahkoa. Sitä niin haluaa sen kevään jo tulevan niin olen kulkenut paljain nilkoin tennarit jalassa. Pyöräillessä käy aina viima, kun huristan menemään tukka putkella.

Tässä hieman meidän takapihaa. Kuvissa näkyvät myös keinut. Tuo kelta-punainen keinu oli täällä jo muuttaessamme, mutta eihän 6-vuotiaat sinne mahdu. ;) On varmasti kyllä jo niin huonossa kunnossa, kun kesät talvet tuossa samalla paikalla roikkunut, ei sitä varmasti voi edes kenelläkään antaa. 

Tänään aion huilata, maata sohvalla ja lukea. Sain niin ison kasan suomalaisia naistenlehtiä, että niiden taltuttamiseen meni hetki jos toinen.Pidä itsesi terveenä, 
tiistaiterkuin,
-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti