keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Vadelmajuustokakku - Himbeer-Käsekuchen














Pohja

100 g leivontamargariinia (itse käytin voita)
3/4 dl fariinisokeria (käytin tav. hienoasokeria)
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta


Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää kananmuna. Sekoita leivinjauho vehnäjauhoihin ja lisää seos taikinaan. Leivitä taikina piirakkavuoan pohjalle.


Täyte

250 g maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl perunajauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vadelmaa
1-2 rkl sitruunamehua


Sekoita kaikki muut aineet ensin ja lopuksi vasta vadelmat. Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunissa 175 asteessa noin 50 minuutin ajan.




Herkullisen reseptin bongasin täältä, KLIK!!








2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja kantsii olla tarkkana vadelmien kanssa. Itse laitoin marjoja (ahneesti) enemmän kuin ohje sanoi ja kakku oli hieman löysähkö sisältä. Joten, jos hieman vähemmän marjoja niin on hyvä koostumus. :)

      Poista