-

-

torstai 5. tammikuuta 2017

Kiipeilyä

Olimme Turun suunnalla käymässä koko perheen voimin. Treffasimme tuttuja kiipeilyn ja herkuttelun merkeissä Raisiossa sijaitsevassa Mylly-kauppakeskuksessa.

Mylly on kuulemma vasta uudistettu/rempattu/laajennettu ja aamutuimaan valtava ostospaikka tuntuikin hyvin suurelta, kun ostoksilla olijoitakin oli niin vähän. Olin kuvitellut joutuvani rynnimään ihmismassojen keskellä lasten kanssa, mutta alemyyntihaukkoja oli aika vähän liikkeellä.

Kolusimme Myllyn kaikki leikkipaikat ja söimme Rossossa lounaan (uusi lookki sielläkin, ei yhtään sellainen kuin mitä Rossot ovat olleet ennen). Ja vasta sen jälkeen pääsimme -tai lapset pääsivät, kiipeilemään korkeuksiin. Kannattaa siis varata paikkasi ajoissa, kiipeilyajat menivät kuin kuumille kiville. Lasten hinta oli 12 € ja aikuiset maksavat 15 €. Synttäreitäkin voi järjestää, mutta sattuneista syistä en kysellyt enempää infoa. ;) Mutta miksei juhlimista ja energistä kiipeilyä voisi yhdistää! Lapsilla oli hurjan hauskaa ja 15 minuutin alkuopetuksen jälkeen kiipeilyt sujuivat vähintään kuin ammattilaisilla. Posket punaisina päädyimme vielä muutamaan kauppaan ja jäätelöille Spice Ice'n. ;)

Turun suunnalla asuu myös muita hyviä tuttuja. Kouluaikojen kaverin kanssa aikataulumme menivät täysin ristiin, mutta erään toisen kaveripariskunnan uutta, tyylikästä kotia kerkesimme käydä katsomassa. Äärimmäisen komea ja uusi talo lapsiperheen tarpeisiin. Ja kun muuta ei keksi (nopea aikataulu) suola+ leipä -yhdistelmä on uuteen kotiin oikein passeli. Perheen lapsille toimme kirjan tuliaisiksi.

Reissun jälkeen oli vielä seuraavana päivänä tiedossa kiva, rento dinner hyvien ystävien kera. Lomalla on ihanaa, kun kutsu käy ja voi vierailla ystävien luona. Kun heitä näkee harvoin tapaamiskertoja arvostaa korkealle. <3
Rentoa illanjatkoa, terveiset TV:n ääreltä sohvan kulmalta!
4 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa loppiaista! Ulos ei viitsi mennä, kun pakkanen on kirinyt -25 asteeseen....taidan rentoutua ja leipoa pullaa! Oikein mukavaa viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrrrrr, kotosalla mukavampi kuin tuolla kirpeässä pakkasessa! Mukavaa viikonloppua Sinulle! :)

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa teidän Turun vierailu. Myllyssä saa ajan kulumaan hyvin.
  On täällä vaan kylmät pakkaset nyt. Toivottavasti pian lauhtuu.
  Hyvää loppiaista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasen purevaa loppiaista ja toivottavasti hieman edes lauhtuu, on aika huikeita lukemia. Mylly on oikein kiva ostospaikka. Ehkä käymme taas kesällä kiipeilemässä!

   Poista