-

-

maanantai 16. tammikuuta 2017

Vakikaverit









Usein olkapäälle tai käsivarrelle roikkumaan päätyy tämä konjakinruskea käsilaukku. Longchamp 3D on ollut nyt kaverini parisen vuotta. Miehellä oli ollut paljon työmatkoja ja oli ollut paljon poissa kotoa, tämä taisi olla samalla tuliaiseni ja oliko silloin joulu lähellä...miksi ihmeessä en nyt muista? :D (Yleensä tällaisissa asioissa minulla on erityisen hyvä muisti). Lompakon sain myös samaiset parisen vuotta sitten ja tämän punaisen Longchampin kolikkopussukan sain mieheltä nyt viime syksynä. En sitten yhtään tykkää laittaa kolikoita samaan lompakkoon kaikkien korttien, lippujen, lappujen ja setelien kera joten rikkimenneen tilalle (olin saanut entisen kolikkopussini edesmenneeltä appiukoltani tuliaisiksi Turkista) oli aika hankkia uusi. Mikään merkkiuskollinen en ole, missään asioissa, vaan menen aina fiiliksen mukaan. Ja silloin yleensä mikä tahansa asia miellyttää silmää kauan, kun on valinnut oikeasti mieleistä eikä vaan jotakin joka on supertrendikästä tai mielettömän halpaa. Mutta se trendijuna on mennyt jo aikaa sitten ja jäin laiturille. Olen mielelläni epätrendikäs vielä 10 vuoden päästä tämä sama laukku kainalossa....noh, kai sitä voi joskus käyttää jotain muutakin. ;)


Mikä on sinun tähtitrio, känny, laukku, joku koru?





p.s. Toki vihki- ja kihlasormukseni ovat sellaisia jotka kulkevat aina kaikkialla mukana 24/7, mutta niitä en mielelläni blogin puolella tuo :)

4 kommenttia:

 1. Kiva setti! Erityisesti tykkään tuosta laukusta.
  En oikein osaa sanoa omaa tähtitrioani, mutta lompakko ja kännykkä nyt ovat aina mukana ja ehkä nyt Gdanskista ostamani uusi laukku, jonka sisällä on pienempi laukku, jota voi pitää vaikka erillisenä käsilaukkuna.
  Leppoisaa tiistai-iltaa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Huomenta :) Sellaiset laukut joiden sisällä pienempi laukku ovat hurjan käteviä. Kaikki pienemmät tavarat ei sitten pyöri laukun pohjalla, kun voi sujauttaa siihen pienempään. Keskiviikko jo, mihin tämä viikko on mennyt? :D

  VastaaPoista
 3. Hienoin on pinkki rahapussi sellasen voisin haluta :) <3 Laukku, sisällä pieneen kasaan menevä varakassi ja känny:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä sellaisia kokoontaittuvua varakasseja löytyy 2. Ennen omistin vain yhden ja se jäi aina 'siihen toiseen' laukkuun. On kätevä 😊 Yllätyskauppareissuja varten varsinkin!

   Poista