-

-

maanantai 9. tammikuuta 2017

LahjomistaPunatukkainen neitokainen lautasliinapaketissa vei huomion ja se lähti Tigerista matkaan. Olimme ihan muita juttuja katsomassa, mutta tämä euron paketti piti välttämättä ostaa...

Kuvissa muutamia joululahjoja joita kaivoin kassin pohjalta ja laitoin jemmaan. En nyt sentään noin montaa pakettia servettejä lahjoiksi saanut ;) vaan osan ostin ihan itse! Ostan nimittäin suomalaisia lautasliinoja melkein jokaiselta Suomen reissulta. Tykkään esim. Marimekon kuoseista hyvin paljon. Tuovat kattaukseen ripauksen väriä ja kai sitten jotain suomalaista fiilistä. Ja meillä serviettejä kuluu, tytär pitää nimittäin huolen ettei yksikään pieni välipalakattaus jää ilman kaikkia tykötarpeita (=lautasliinoja).

Nuo kimaltavat suklaapallerot odottavat vielä syöjäänsä...Ja pari teepakettia tuli ostettua myös. Clipperin teetä en löydä meidän pikkukaupungista (tai 
ainakaan en ole vieläkään 5,5 vuodessa löytänyt, niin mielelläni roudaan 
Suomesta mukanani. Muumitee oli lahja.)

Ehkä olette saaneet jo kuvan, että juon paljon teetä. ;)


Veljeni vaimo on äärimmäisen kova Muumifani ja häneltä löytyy tuotteita 
Muumikuvioin jos jonkinlaista. Uskoisin, että omaan kotiin on kotiuttanut samanlaisen 
purkin nimittäin juuri heidän paketistaan kuoriutui tämä. Aionkin tehdä tästä taas vaikkapa yhden 
teepurkin lisää. On kiva nostaa aamiaspöytään esille.

Lapset ovat olleet innoissaan omista joululahjoistaan ja leikkineet kovasti. Leikit vaihtuvat lennossa, mutta hauskaa näyttää olevan. Ei siis haittaa, että äiti ei tiedä mikä Star Wars-leikki on juuri sillä hetkellä meneillään, kunhan asianosaisilla on hauskaa. Meidän duo on kyllä sellaisia leikkijöitä, että heikompia vieressä hirvittää. Mutta se on vaan plussaa ja hienoa, että ipanat viihdyttävät itseään ei tarvitse äidin olla koskaan seremoniamestarina.Näin aikuisena ei enää tohdi suurempia Joulupukilta toivoa ;), 
mutta se mitä olen useampana vuotena toivonut (ja saanutkin!) on seinäkalenteri.
Olen vanhanaikainen ja haluan nähdä kalenterini ja sen sisällön. Koska mies reissaa paljon 
ja lapsilla on koulussa jos jonkinlaista jota pitää muistaa, kalenteri on myös tarpeellinen.Pitääpä ottaa kuvia minun kauniista 
uudesta seinäkalenterista, 
se on juuri se jonka toivoinkin! 
Mukavaa maanantaita.
p.s. Lahjoista parhaimpia ovat juuri sellaiset 'kuluvat' asiat, herkut, teet, kynttilät jne. Ja miksei tuo kalenterikin...enhän sillä mitään tee enää ensi vuonna. :D4 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja ja ostoksia.
  Minäkin ostelen paljon servettejä. Niitä tulee käytettyä paljon, ihan arkenakin.
  Minulla on myös vihkokalenteri, mihin merkitsen tärkeimmät jutut.
  Monet käyttävät kännykän kalenteria, mutta olen varmaan myös vanhanaikainen, kun tykkään kalenteriin kirjoitella. Kiva nähdä millainen sinun seinäkalenteri on!
  Kaunis tuo muumirasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin pidän uudesta lasisesta rasiasta Myy-kuvineen paljon. Kohta siellä ei vaan ole yhtäkään suklaanamua... ;) Pitää muistaa laittaa kalenterista kuva tai pari blogin puolelle. :)

   Poista
 2. Oi mitä kimallesuklaita ja kivoja lahjoja. Tuo lautasliinajuttu on aika hauska. Itse katan kyllä aina lautasliinat, kun tulee vieraita ja rakastan tunnelmallisia lautasliinoja. Arkena meillä ei niitä tule katettua, mutta kun vanhemman tyttären perhe on meillä, hakee tytär aina lautasliinat pöytään. Silloin tulee omalla porukalla käytettyä parittomatkin. Tytär on nimittäin asunut Italiassa monta vuotta ja siellä on ilmeisesti tapana aina kattaa lautasliinat.
  Mukavaa tiistai-iltaa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pieni koululainen on tohkeissaan lautasliinoista, kai hänestä tulee vaikkapa stylisti sitten isona. ;) Kuka tietää! Terveisiä sinne Suomeen :)

   Poista