-

-

maanantai 13. helmikuuta 2017

Jauhot pöllyää maanantaina!

Tänään olen kerinnyt leipomaan (saksan kurssin jälkeen) jo kaksi piirasta, suolaista ja makeaa. Niistä lisää myöhemmin. ;) Miten sitä kerkiää tehdä mitä tahansa, kun vain tahtoo ja organisoi hyvin? Esim. toinen leivonnainen oli uunissa sillä aikaa, kun hain toista lasta koulusta (joskus näitä päiviä etteivät pääsekään ihan samaan aikaan). Ajastin raksutti taskussa ja onneksi kotimatka on lyhyt. Ruokakaupassa käyntikin sujui kuin vettä vaan, kun tiesin tarkalleen mitä ostan, tarvitsen ja missä mikäkin kaupassa sijaitsee. On kyllä päiviä ettei tunnu mikään onnistuvan. Aamuisesta hampaiden harjauksesta iltaruokaan asti kaikki menee päin peppua. Mutta niinhän se on, ei mene aina niin kuin Strömssössä. ;)


Täällä tuoksuu hyvältä, mutta em. leivonnaisia syödään vasta huomenna!Nyt maanantaita ilahduttamaan parit tulppaanikuvat.
Lähikaupasta tuli ostettua monta nippua.
Olivat niin napakoita ja freessejä, juuri tulleita
uutukaisia. Kelpaa katsella ja ihailla.
Mukavaa maanantaita
& alkavaa viikkoa.4 kommenttia:

 1. Kauniit tulppaanit!
  Hyvää illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Tosiaan joskus kaikki onnistuu ja saa aivan ihmeitä aikaan ja joskus taas ei onnistu mikään ja tulee mieleen, ettei olisi aamulla kannattanut sängystä edes nousta.
  Onpa hempeät tulppaanit!
  Hyvää viikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri näin. Kunpa voisi joskus vain jäädä makoilemaan sängynnpohjalle...noh, ehkä viikonloppuisin ;) Mukavaa viikkoa Sinullekin!

   Poista