-

-

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kimaltavia palloja

Tänään mies halusi (jostain syystä) ottaa joululahjaksi saamamme Marks&Spencer -suklaat mukaan, kun lähdimme sunnuntaiajelulle. Ei meillä mitään erityistä kohdetta ollut, kunhan nautimme sunnuntaista. Aamupäivällä olimmekin jo olleet pyöräilemässä kirkkaassa auringonpaisteessa.

Noh, suklaapakkaus avattiin ja mikä yllätys sieltä paljastuikaan. Suklaat eivät olleet hyvänmakuisia! Me, suklaan rakastajat ja muutenkin hyvinkin kaikkiruokaiset ihmiset emme voineet syödä niitä. Lahjan antaja ei tiedä blogini olemassaolosta joten heidän mieltä en nyt onneksi pahoita (mieluummin sanoisin valkoisen valheen, kuin totuuden. Olen vähän 'sellainen'). Plus ethän voi itsekään koskaan tietää miltä joku uutukainen maistuu ennen kuin pelottomasti kokeilet. Joskus pettyy ja joskus ilahtuu. 50-60 niin kuin joku viisas mies joskus sanoi. ;)
Miksi sitten jauhan jostain näin triviaalista on se, että kiiltävä, korea ulkokuori ei aina ole sitä miltä näyttää. Sisällä piilee totuus. ;)

Ystävänpäivä, hammaslääkäri sekä lääkäri osuvat mukavasti ensi viikkoon. Ja taisi olla myös erään sukulaisen syntymäpäiväkin. ;) ( veljeni!)Uuteen viikkoon on
kiva sukeltaa mieli
virkeänä ja levänneenä.
Kaunista tulevaa
viikkoa sinullekin.
<3

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä harmi et oli pahoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tosi harmi. :/ Ensi kerralla sitten kokeiltava muita kimaltavia suklaita. ;)

      Poista