-

-

lauantai 11. helmikuuta 2017

Synttärit lauantaille

Olen ennenkin maininnut, että täällä meidän tuttavaporukassa juhlitaan synttärit (ja vaikkapa nimpparit, olkoon syy mikä tahansa) yhdessä suurella porukalla. Tänään vuorossa miehen uudehkon työkaverin syntymäpäivä. Mitä voisimmekaan viedä hänelle?? Ainakin hänen vaimolleen ostamme kukkia (mulla on vakkarikukkakauppa jossa käyn usein ja 'lahjakukatkin' ostan sieltä!), se on aina helppo valinta. ;)

Saksalaiset kyllä näkyy rakastavan kukkia niin paljon valmiita kimppuja tai ruukkukasveja löytyy jokaisen maitokaupankin valikoimista. Ihan kivoja ja edullisia löytyy vaikkapa Aldista sekä Lidlistä vaikka toki eivät vertoja tietenkään floristin silmiesi alla freeseistä kukista tekemään. Mutta ovat kuitenkin ihan kivoja arkipäivien kaunistuksia.

Tytär sai uuden fillarin Pukyn. Pojan oma on vielä matkalla. Kumma juttu, että samaan aikaan, samasta paikasta tilatut tulevat eri aikaan. Kunhan on tulossa, se on tärkeintä! Kohta fillarille hanmastahna- :) ostoksille ja muut jutut hoidetaan autossa mukavasti istuen. On nimittäin aika kylmä, kostea ilma. Hrrrr

Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Toivotaan että oli mukavat synttäri juhlat! Oikein mukavaa sunnuntai päivän jatkoa....ja tietysti oikein mukavaa alkavaa uutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein mukavat juhlat, kakkua ja muita herkkuja syöden! Kaunista viikkoa Sinulle. :)

   Poista
 2. Onko sulla jo pihalla kukkia! Tänään on suomessakin lämpöasteita!

  VastaaPoista