-

-

maanantai 6. helmikuuta 2017

Orkideat Ruotsikaupasta

Viikonloppuna vierailimme varsin extemporeajatuksella Ikeassa. Meiltä on matkaa muutamiin heidän liikkeisiin ihan mukuvan lyhyehköt matkat joten ruotsalaiskaupassa tulee käytyä. Edes lihapullia syömässä tai hamstraamassa heidän mustikkamehujaan. Mustikka- sekä puolukkamehu ovat meidän maun mukaisia ja niitä tulee ostettua pullotolkulla. Itse olen omituinen mehunjuoja (aina ollut samanlainen), että mehun oltava varsin laihaa. Melkein häivähdys väriä ja pienenä sivumakuna joku marja ja se on passeli. ;) Mies taas on sellainen mehumies, juo ruoan kanssakin usein sitä Ikean mustikkamehua. 

Mitään kotitarpeita ei todellakaan ollut joten mitään isompaa ei tullut ostettua. Ei edes yhtä pakettia serviettejä tai muffinivuokia joita tulee kyllä muuten ostettua, vähän kuin väkipakolla, "kun tänne asti kerta tullut niin jotain pakko ostaa" -periaatteella. Tykätään kyllä kovasti heidän tuotteistaan ja muotokielestä, koska monet kalusteet saksalaisissa kaupoissa eivät miellytä meidän silmiä. Tai ainakaan se valikoima jota löytyy pikkukaupungistamme tai lähiseutujen tarjonta. Mutta nämä ovat vain näitä makuasioita ja, jos jonkinlaiseen silmä ns. tottunut niin ei sitä oikein osaa muuta ajatella. Itse kuitenkin pidän sellaisesta kerroksellisuudesta, kaiken ei tarvitse olla uutta ja kiiltävää tai designia, eikä varsinkaan kaiken Ikeasta. ;)

Ikeassa kaksivanaiset orkideat olivat 
hyvin edullisia, niitä lähti kotiin kolme 
kappaletta. Yksi meni tyttären huoneeseen, 
kun kovasti toivoi omaa kukkaa. :)
2 kommenttia:

  1. Sinun Orkideat ovat hienossa kukassa:) Siellä ilmastossa taitavat viihtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuntuvat viihtyvän hyvin. En kastele turhan usein, ikinä en 'upota' ja kuolleet rangat leikkaan pois. Joskus ostanut orkideoille tarkoitettua haketta.

      Poista