-

-

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Haus alte Rebe & Weiße Traube (Cochem)

Meidän tukikohtanamme Cochemin pääsiäisreissulla toimi loma-asunnot jotka buukkasimme bookings.com'in kautta (Haus alte Rebe & Weiße Traube).

Voimme vain suositella! Siistit huoneet, kaikki tarvittava, hyvä sijainti (ei kyllä aivan 'keskustassa'), oikein miellyttävä kokemus.

Nyt laitan kasan kuvia! (Kuvat eivät valitettavasti ole missään järjestyksessä. Meillä oli kaksi huoneistoa; 2 ja 4 hengen asunnot, eri taloissa, mutta melkein vierekkäiset.)
Kukat ja pääsiäiskoristeet ottivat vieraat mukavasti vastaan!


Toisen asunnon eteistilaa. Kivat pääsiäiskoristeet esillä. Kuvassa taka-alalla näkyvästä ovesta pääsi pienelle terassille ja takapihalle jossa oli istuinryhmiä ja grillausmahdollisuus. Talossa oli neljä asuntoa.


Keittiönpöydän ääressä olisi sopinut olla isompikin nälkäinen porukka.


Keittiössä oli kaikki tarvittava ja mukava määrä astioita. Tiskikone iiiso bonus! Hyvin siistiä ja uudenaikaista.Kaunis petaus ja romanttinen fiilis. Oli mukava käpertyä pitkän päivän jälkeen pehmeisiin lakanoihin. Makuuhuoneessa oli paljon kauniita yksityiskohtia.


Tuo mallinukke-patsas oli mieleeni. ;)


Lasten makuukammari! Ihanan pehmeä sänky ja iso!! Kyllä pienten kelpasi. Huoneessa myös iso vaatekaappi ja 2 pientä lipastoa. Herttainen sisustus ja siistiä.Tarpeeksi tilava kylppäri ja kaikki tykötarpeet! 2 peiliä, iso plus!Toisen asunnon sisääntulo käytävällä oli näin symppis! (3 asuntoa talossa)

Lautapelejä, DVD-leffoja, vieraskirja, kaupungin ja muiden kohteiden esitteitä...


Lisää kuvia tulossa, stay tuned! ;)

2 kommenttia:

  1. Niin saksalaisen tunnelmallista, kaunista, siistiä ja kodikasta! Vuoteet ovat yleensä Saksassa muhkeat. Kyllä tuolla kelpasi asustella! T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista
  2. Kyllä kelpasi nukkua ;) Lapsetkin nauttivat tuplasängystään ja muhkeista peitoista ja tyynyistä. Asunnoissa käytetty värejä ja piristäviä yksityiskohtia.

    VastaaPoista