-

-

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Nuhanenän mietteitä

Nuha on kyllä hieman taas lähiaikoina hidastanut menoa. Tuntuu, että nenäliina on kasvanut kiinni kasvoihin tai ainakin liimattu näppeihin. Mies aina vinoilee iltaisin TV:tä katsellessamme, että, "on se hyvä, kun sinulle ei tuota nuhaa ole juuri yhtään." ;) Voisin antaa hänelle puolet tästä olotilasta, mutta kuulemma ei tahdo. Varsin epäreilua etten sanoisi! Flunssaa tämä ei siis ole. Allergiaa vain. Tai, jos tämä flunssaa olisi niin kumma juttu, kun muita oireita ei ole. Pääsiäislomaa tiedossa ja Suomivieraita tulossa, mutta kyllä sitä jaksaa lomailla vaikka sitten nessupakkaus kainalossa. ;) Varsin pieniä juttuja ja ongelmia (jos edes voi ongelmaksi kutsua...) nämä tällaiset. Olen vain ehkä vähän hassun näköinen punaisen nenäni kanssa. Mutta kai sitä joskus voi olla vähän hassu.

Viikonloppuna kaupungissa järjestettiin juoksutapahtuma. Sarjoja oli vauvasta vaariin, päiväkoti-ikäisistä aikuisiin, mutta meidän perheestä edes juniorit eivät tahtoneet osallistua. Ihmettelimme sitä tovin miehen kanssa, kun lapset eräänä päivänä kotiin tullessaan näyttivät juoksutapahtuman osallistumiskaavakkeita, mutta kumpikin pyysi ettei siihen tarvitsisi osallistua! Ovat energisiä ja sporttisia lapsia ja huitelevat menemään takapihalla sellaista menoa, että heikompaa hirvittää, mutta nyt juokseminen oli iso NO! Ystäviä koulusta oli osallistumassa ja varmasti muitakin tuttuja, mutta jostain syystä juoksu ei napannut. En tahdo lapsia tällaisissa 'vapaaehtoisissa' jutuissa sen enempää patistaa, mutta esim. kouluasioissa onkin eri säännöt. Ehkä ensi vuonna hekin haluavat mukaan. :)

Pääsiäisenä suuntaamme Suomivieraidemme kanssa muutamaksi päiväksi pois...mutta siitä lomasta kerron sitten myöhemmin kuvien kera. ;)Tänään olen myös ommellut, pöytäliinan. Ei mitään kovin kummoista, mutta oli kiva tehdä sekin homma pois alta. Löysimme niin kivaa kangasta kesäliinaa varten, että ei tohdittu jättää kauppaan. Metri hinta taisi huidella vitosen korvilla, joten eipä ollut kalliskaan sijoitus. ;) Nyt on väriä astioiden alla, kun kesällä ruokaillaan terassilla. (Laitan kuvaa myöhemmin! Kun liina pöydällä. :))


Viikonloppuna tuli tehtyä myös paljon pihatöitä. Lapset olivat suurena apuna! Osasivat käyttää hyvin puutarhasaksia ja isä vaan osoitti paikat joista piti käydä nyppäisemässä. Puutarhajäte käytiin yhdessä heittämässä pihanperälle ja uusia kesäkukkiakin käytiin ostamassa. (Terassille on hyvä laittaa ruukkuihin jo jotain väriä.)


Ihanaa viikon alkua sinulle. <3

2 kommenttia:

 1. Harmi nuo allergiat. Toivottavasti pian helpottaa.
  Nyt on kyllä flunssaakin liikkeellä.

  Odotankin jo innolla teidän matkasta postausta ja sinun pöytäliinasta!😀
  Ihanaa illan jatkoa sinne!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toki olla, että vaivaa vuosisadan nuha sekä allergia yhdessä. Oikea lottopotti. 😉 Kunpa huomenna aurinko paistaisi niin voisi syödä ulkona ja voisi laittaa sen liinan pöydälle...😊

   Poista