sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Kaikki jämäkynttilät






Tämä valkoinen taitaa olla marjakuisma.
Vihreästä kaverista ei mitään hajua...









Kaikki jämät on kaivettu kaapeista. Parvekkeen lyhdyissäkin oli puoliksi poltettuja, mutta muutamat joutuivat jo suoraan roskikseen. Ennen ei uusia osteta ennen kuin nämä on poltettu loppuun. Se on lupaus se! Tein samanlaisen lupauksen viime vuonnakin! :D Mutta kynttilöitä on vaan niin kiva ostaa. Niin kiva pieni heräteostos. Ei rokota kukkaroa liian paljon.

Minulla on hassu tapa tai en tiedä onko edes hassu, itse asiassa aika järkevä. Päiväsaikaan, vaikka kuinka tekisi mieli laittaa kyntttiöitä palamaan niin en laita, JOS tiedän joutuvani lähtemään vielä jonnekin. Esim. viemään lapsia harrastuksiin tai käymään muilla asioilla. Sen verran pelokas olen, että pelkäisin kaikessa hässäkässä unohtaa sammuttaa ne. Eli, jos tiedän, että loppupäivä kuluu ihan kotosalla niin silloin toki annetaan palaa, kirjaimellisesti. ;) 

Yksi päivä juuri selitin hyggeilystä yhdelle kaverille joka oli harmissaan pimeästä ja sateisesta vuodenajasta. Tai varsinkin mikä on vielä edessäpäin. Puhuin kynttilätunnelmasta ja teekupposista sohvan nurkassa, pehmeistä vilteistä sekä karkkikulhoista....Kuvailemani asiat passaisi minullekin ihan hyvin vaikka joka viikonloppu, kun ulkona on pilkkopimeää.

sunnuntaiterkut

2 kommenttia:

  1. Nyt on niin sopiva aika sytytellä kynttilöitä valaisemaan pimeyttä. Sunnuntaina sytytin lyhtyyn kynttilän rapulle, kun oli niin pimeä päivä. Mies sitä kummeksui ja oli sammuttanut ohikulkiessaan🤣Ei tiennyt eikä ymmärtänyt tarkoitusta, keskellä päivää🤣Mutta varovainen niiden kanssa pitää olla. Nyt olen ostanut aika paljon pattereilla toimivia kynttilöitä. Niitä voi niin rauhassa laittaa palamaan mihin vaan eikä huolta, jos unohtaa sammuttaa. Mutta siitäpä pelkäänkin, että tulee huolimattomaksi tavallisten kynttilöiden kanssa myös. Hyggeily on niin ihanaa❤️Minua ei pimeys haittaa ollenkaan, vaan päinvastoin ehkä. Odotan vaan vielä pimeämpää ja pimeämpiä päiviä. Joskus jopa harmittelen, kun käännytäänkin taas siihen suuntaan, että päivät pitenevät. No, mutta tykkään valostakin. Aurinkoista pakkaspäivää täältä Suomesta sinne Saksaan ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on ollut puuhaa aamusta iltaan ja sää ollut mitä harmain ja sateisin, kun viimein kotiin saapuessa saa sytyttää kynttilöitä ja laittaa hyvää ruokaa, niin se on kyllä parasta. Kun voi vaan loikoilla viltin alla ja ihmetellä pimenevää taivasta. Ja toki se teekuppi (aina) kourassa. :) Tänään meilläkin oli aika vilpoista aamulla ja ikkunaskrabakin piti kaivella esiin. :) Tiistai-illan terkut sinne <3

      Poista