-

-

tiistai 17. joulukuuta 2019

Joulukalenterin 17. luukku: JoulusuklaataJouluhan ei ole yhtään mitään ilman suklaata ja muita herkkuja. :D Tai tätä mieltä minä olen aika vahvasti. Suklaa on kyllä minun paheeni numero uno, siitä ei ole epäilystäkään. 

Ja, kun rakkaat ystävät tuntevat minut aika hyvin, niin toki joskus aina lahjojen joukossa löytyy jotain herkkuja. Eli he vain auttavat tämän minun pikkupaheeni ylläpitämisessä. Aika ovelia! ;)

Kuvissa myös Lidlistä ostettu joulukalenteri jonka ostin miehelle työpaikalle vietäväksi. En edes ole kysellyt häneltä, että onko muistanut napsia joka päivä suklaakonvehdin vai söikö jopa joulukuun ekana päivänä kaikki 24 kpl...Sekään ei olisi mikään ihme, hänkin rakastaa suklaata kuten minäkin, heh.

---------------

Suomeen päin tulee myös joka vuosi roudattu joulusuklaita. Jotain sellaista jota ei ehkä tule Prisman hyllyillä tai lähi-Alepassa vastaan. Toki Suomesta ja isoista marketeista saa ihan mitä vaan, mutta ei ehkä kuitenkaan kaikki saksalaisia herkkuja. Lasten serkkujen pakettien joukkoon eksyi myös suklaata lahjojen oheen ja muutamat extrakonvehtirasiat pakataan Suomeen mukaan, jos tulee mieleen joku henkilö ketä haluaisi joulun pyhinä muistaa. 

Kuvissa myös ihana pikkulahja jonka sain ystävättäreltä. Pitääkin varmaan lämmittää kupponen maitoa ja juoda kaakaota pitkästä aikaa. Minivaahtokarkkeja löytyisi myös...Niin suloinen paketti, että en tiedä raaskinko avata? 


;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti