tiistai 17. joulukuuta 2019

Joulukalenterin 17. luukku: Joulusuklaata



























Jouluhan ei ole yhtään mitään ilman suklaata tai muita herkkuja. :D Tai tätä mieltä olen aika vahvasti. Suklaa on minun paheeni numero uno, siitä ei ole epäilystäkään. 

Ja, kun rakkaat ystävät tuntevat minut aika hyvin, niin toki joskus aina lahjojen joukosta löytyy herkkuja. Eli he vain auttavat tämän minun pikkupaheeni ylläpitämisessä. Aika ovelia! ;)

Kuvissa myös Lidlistä ostettu joulukalenteri jonka ostin miehelle työpaikalle vietäväksi. En edes ole kysellyt häneltä, että onko muistanut napsia joka päivä suklaakonvehdin vai söikö jo joulukuun ekana päivänä kaikki 24 kpl...Sekään ei olisi mikään ihme, hänkin rakastaa suklaata kuten minäkin, heh.

---------------

Suomeen päin tulee myös joka vuosi roudattua joulusuklaita. Jotain sellaista jota ei ehkä tule Prisman hyllyillä tai lähi-Alepassa vastaan. Toki suomalaisista isoista marketeista saa ihan mitä vaan, mutta ei ehkä kuitenkaan kaikkia saksalaisia herkkuja. Lasten serkkujen pakettien joukkoon eksyi myös suklaata lahjojen oheen ja muutamat extrakonvehtirasiat pakataan Suomeen mukaan, jos tulee mieleen joku henkilö ketä haluaisi joulun pyhinä muistaa. 

Kuvissa myös ihana pikkulahja jonka sain ystävättäreltä. Pitääkin varmaan lämmittää kupponen maitoa ja juoda kaakaota pitkästä aikaa. Minivaahtokarkkeja löytyisi myös...Niin suloinen paketti, että en tiedä raaskinko edes avata? 


;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti