lauantai 21. joulukuuta 2019

Joulukalenterin 21. luukku: Joulukortit

Tuntuu, että tämä vuonna emme saaneet niin montaa joulukorttia kuin aiempina vuosina. Toki asiaan on varmasti vaikuttanut niin Suomen Posti :D, lakkoilut kuin myös se, että WhatsAppin ja Facebookin ym. somen kautta on nykyään helppo ja nopea lähettää jouluterveiset (tai muut onnentoivotukset). Kahdelta ystävättäreltä tuli viestiä entisten joulujen tapaan, että joulukorttirahat menivät hyväntekeväisyyteen. Todella hieno ele sekin! ❤

Meillä on ollut tuo korttiteline varmaan pari, kolme vuotta ja tykkään kovasti! Saan laitettua kauniit kortit esille ja voin siirrellä minne haluan. En nyt ihan sata varma ole, että oliko tämä eteinen nyt paras mahdollinen vaihtoehto, mutta ensi vuonna uusiksi.

Jos nyt lupaisin tässä kaiken kansan edessä, että ensi vuoden pakettikortit askartelen itse, vanhoja, tämän vuotisia joulukortteja hyödyntäen. Olen joskus tehnyt ja niistä tuli oikein kivoja.

Lapsille suunnatut joulukortit ja muutkin kortit olen kaikki (KAIKKI) säilyttänyt ja ovat hyvässä tallessa. Tämän vuotiset myös päätyvät hyvään jemmaan. Ovat kiva muisto lapsuudesta ja vanhempana voivat sitten lukea niitä kaikkia satoja kortteja! Niitä on nimittäin jo näin kymmenessä vuodessa kasautunut todella paljon.



Lauantai-terkkuja,
huomenna jo 4. adventti ja
pari päivää jouluaattoon.













4 kommenttia:

  1. Joulukorttien lähettäminen on vähentynyt täälläkin mutta sukululaisille lähetämme joka vuosi, etenkin kaukaisemmille. Muuta on eksynyt meillekin :)

    Kiva idea säästää kaikki kortit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että korttien säilyttäminen ei vie kamalasti tilaa (pari pahvista kuviollista laatikkoa on lastenhuoneessa) ja on sitten jotain mitä muistella omasta lapsuudesta. Ja toki kaikki kortit joita saimme kastejuhlassa olemme säilyttäneet. Hienoja muistoja kaikki. Pari päivää jäljellä ja vuosi vaihtuu...

      Poista
  2. Kivasti olet kortit asettanut esille. Kiva niitä on myös saada. Kortteja tuli meillekin tosi vähän, mutta syynä tietysti se, että me emme lähetä itse kuin WhatsApp-viestit ja rahat menevät hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa Lastenklinikoiden kummeille, joka on meillä nyt hyvin, hyvin ajankohtainen asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hienoa, että joulun alla muistetaan lahjoituksin erilaisia tahoja. Ja esim. lastenklinikoiden kummit on todella hyvä kohde. <3 <3

      Poista