-

-

lauantai 7. joulukuuta 2019

Joulukalenterin 7. luukku: Pikkujouluasu

Joskus on vaan paras turvautua siihen tuttuun ja turvalliseen. Olkoot sitten vaikka lempparifarkut tai kimaltava glittermekko. Jotain sellaista kuitenkin missä tuntee olonsa hyväksi ja mukavaksi, esim. koko pitkän illan juhlissa tai missä nyt vain. Ei ole toki mitään järkeä ostaa jokaisiin kissanristiäisiin uutta hametta tai puseroa, omasta komerosta on kyllä löydyttävä joku kiva kombo. Tai olkoot sitten vaikka kaverin vaatekaapista! Juhlavia koruja tai käsilaukkuja voi aina lainata kaverilta, vaikka vaatekoot olisivatkin hieman erilaiset kaverin kanssa. Kiva laukku passaa aina. :)

Tämän vuoden pikkujouluasuna tuttua ja turvallista. Gerry Weberin hyvin istuvaa jakkua on tullut käytettyä jo monet kerrat, joulunpunainen tunika on loppukesän aleista (Opus) ja käsilaukkuna mustaa tai punaista. Kuvissa siis kolme vaihtoehtoa vaikka toki vain yksi (punainen) lähti kainaloon mukaan kantamaan autonavaimia sekä huulipunaa. ;) Mustan Michael Korsin clutchin mies on tuonut tuliaisiksi monta vuotta sitten, musta Aignerin pikkulaukku, pitkällä olkahihnalla on monen vuoden takaa (myös mieheltäni) ja tuon punaisen Calvin Kleinin olen ostanut Espanjasta. Nämä kaikki kolme passaavat hyvin tähän perussimppeliin musta-puna -asuun.

Vähän koruja (rannekoru vanha Bijou Brigitte, kaulakoru ja sormukset Kaleva Koru) antamaan pikkujouluista fiilistä ja tietty punat huuleen! Mukavaa viikonloppua sinulle, miten meni itsenäisyyspäivän juhlinnat ja onko viikonloppuna tiedossa pikkujouluja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti