lauantai 4. huhtikuuta 2020

Helppo banaanikakku

Muksujen tekemä banaanikakku, ja aivan mahdottoman hyvää! Meidän iltaherkku telkkarin ääressä ja iltaruoan jälkiruoka. Ei vitsit, kyllä banskukakku on vaan maukasta joka kerta. :)

Mukavaa lauantaita!




3,5 dl täysjyvävehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl sulatettua voita/margariinia (n. 100 g)
1 dl kermaa
2 kananmunaa
3 superkypsää banskua muussattuna
(ja 1 banaani koristeeksi)



Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota vuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sitten lisää muut aineet. Kaada taikina vuokaan
ja päälle banaaniviipaleita.
Paista uunin alatasolla n. 50 min.
(Kokeile kypsyyttä vaikka coctailtikulla!)

















6 kommenttia:

  1. Voin uskon, että maistuu hyvälle- banaani tekee leivonnaisista ihanan meheviä.
    Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  2. Olipas helpon kuuloinen ohje ja näyttääkin hyvälle. Jospa meilläkin joskus jäisi banaaneja kakkuun asti :)

    VastaaPoista
  3. Onpa herkullisen näköinen :) Ja mikä parasta, kuulostaa helppotekoiselta.

    VastaaPoista