tiistai 21. huhtikuuta 2020

Kevääseen puettu parveke


Guten Tag :) 



Viikonloppuna kävimme pikaisesti ostamassa hieman kukkia parvekkeelle. Pieneen puutarhaliikkeeseen ei myöskään saanut mennä ilman kärryjä (jotka 
otetaan ulkoa). Joten vaikka olisin käynyt hakemassa vain yhden tulppaanikimpun niin silti olisi pitänyt ottaa kärry. Mutta mielestäni se on hyvä taktiikka koska sillä tavoin saa pidettyä muihin turvaväliä. Puutarhamyymälän kassoille oli rakennettu sellainen suoja myyjän ja asiakkaan välille. Ja myyjien takkien selkämyksissä luki isoilla kirjaimilla: "Bitte Abstand halten".


-------------------------


Viikonloppuna oli jo niin uskomattoman lämmin, yli 20 astetta! Oli jo ihan pakko käydä hakemassa kukkia. Lisääkin pitää toki jossain vaiheessa hakea (vaikka ihan ruokakaupasta). Kukkia ja kasvejahan ei ole koskaan liikaa! :D





Tässä etualalla näkyy hieman miehen grillaus-apupöytää. :) (Sen oikea paikka on kuvasta katsottuna tuolla hiukan vasemmalla, nyt oli tuossa, kun mies grillasi iltaruoan.)

Ostimme sen viime vuonna Ikeasta (Klasen tarjoiluvaunu) ja mies on siihen kovasti tykästynyt. Alahyllyllä on pari kannellista muovirasia jossa on mm. sytytyspaloja. Rosteri on helppo pitää puhtaana.

Parvekkeella grillatessa tosi näppärä, että on joku mihin laskea astiat ym.





Monta vuotta sitten ostettu mansikkakaitaliina pääsi ulos ilahduttamaan kevään pörriäisiä. :D
Samettiruusujen kaveriksi soikeanmalliseen ruukkuun pääsi pari daaliaa.





Ja nämä betonisilta näyttävät ruukut ovat myös viime vuodelta.








Parvekkeelle on monta sisäänkäyntiä, tässä niistä yksi. Nämä polyrottinkiset ruukut on ostettu jo edelliseen kotiin. Ovat todella laadukkaat eivätkä mene miksikään vuodesta toiseen ja säästä toiseen. Iltojen hämärtyessä turkoosissa ja harmaassa lyhdyssä voi polttaa kynttilää tai laittaa ledvalot.





Lapset saaneet monta vuotta sitten lahjaksi. 
Voiko olla mitään sympaattisempaa?





Vierashuoneesta pääsee myös toki parvekkeelle. Ja sisäänkäynnin luona on oma, pieni pöytä (Ikea) ja parit tuolit (Jysk). Taustalla näkyvässä arkussa säilytetään esim. hiilipusseja, laattojen pesuaineita, 10
vesipyssyä :D, kastelukannuja yms.


Aurinkoa sinullekin!





6 kommenttia:

  1. Kevät ja kukat, ihana yhdistelmä:) Hyvä idea myös tuo kärryjen ottaminen, niillä saa hyvin väliä muihin. Kaunis ja viihtyisä parveke teillä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mekin tykkäämme meidän isosta parvekkeesta. On tilaa grillailla ja chillailla. :)

      Poista
  2. Onpa kivan näköinen parveke :) Minä en ole vielä hankkinut kesäkukkia, mutta varmaan täytyy viikonloppuna hankkia orvokkeja.

    VastaaPoista
  3. Kyllä tuolla parvekkeella viihtyy! Meidän parveke ja terassit ovat vielä kevätsiivousta vailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä asunnossa kyllä parasta on kaksi parveketta, toinen ylhäällä ja sitten tämä. Kevät on kiva ottaa vastaa partsilla istuskellen. :)

      Poista