perjantai 3. huhtikuuta 2020

Kaurapaistos (aina yhtä herkullinen!)







5 keskikokoista omppua pestynä
 ja pilkottuna (kuori, jos haluat) 
kanelia
100 g voita/margariinia
1 dl fariinisokeria
3 dl kaurahiutaleita 
0,5 dl vehnäjauhoja 

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kaada pilkotut omput vuokaan, ja kanelia niin paljon päälle kuin tykkäät. :) Yhdistä kuivat aineet ja sulata rasva kattilassa. Lisää kuivat aineet kattilaan ja sekoita. Kaurahiutaleseos omppuviipaleiden päälle ja paista uunissa n. 30 min. 

Tarjoile vaniljakastikkeen tai jäden kera! 

Vaniljakastikkeen ohje, 



Iloa perjantaihin.




8 kommenttia:

  1. Nam! Kyllä maistuisi!
    Ihanaa viikonloppua sinne!🌸💕

    VastaaPoista
  2. Voi nam kun näyttää hyvältä! Mukavaa viikonloppua♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä aina niin herkullista ja vielä helppo tehdä, joten ihan napakymppi jälkkäri :D

      Poista
  3. Tämäkin näyttää niin herkulliselta :) Miksiköhän tuota paistosta tulee tehtyä vain syksyllä, kun omppusato kypsyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten totta! Ehkä siitä on tullut sellainen sadonkorjuujälkkäri. :) <3

      Poista