perjantai 19. joulukuuta 2014

Meidän joulu

Lasten jouluintoilu, Joulupukille kirjoitetut kirjeet ja lahjalistat saa aina hyvälle mielelle. Olkoon sitten minkälainen joulunvihaaja, Grinch, ei vaan voi olla hymyilemättä lasten jouluhössötyksille. :) Olen kyllä itsekin aikamoinen hössöttäjä ja saan pienen stressinkin aikaiseksi ennen juhlapyhiä, mutta kuitenkin siedettävissä rajoissa. ;) Olemme viettäneet niin monet joulut isovanhempien tykö, ja olemme siitä hyvin kiitollisia sekä onnellisia. 

Ennen lapsia vietimme joulut aviomieheni kanssa usein kahdestaan. Söimme juuri niitä herkkuja joista pidimme, välittämättä perinteisistä joulutraditioista. Pidämme kyllä perinteisistäkin jouluruoista, mutta kahdelle syöjälle oli niin paljon helpompi keksiä muuta juhlaruokaa, mitä nyt ikinä keksimmekään. :) Kahden hengen joulu ja juhlava tunnelma saatiin aikaan kaikesta muusta kuin useasta sortista joulupipareita tai laatikoita. Se tarkoitti meille lomaa, rauhoittumista, laatuaikaa ja kiireetttömyyttä sekä perheen ja ystävien näkemistä. Elokuvia, saunomista tai herkkuja unohtamatta. 

Mutta vanhemmiksi tulon jälkeen mennään lasten ehdoilla, tietenkin! Jännitetään Joulupukkia, näemme paljon sukulaisia sekä availemme kivoja lahjoja. Ja sehän on aivan ihanaa! 

Hyvää Joulua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti