Salottisipulin sekä punaisen paprikan pilkoin pieneksi ja
kypsensin hetken aikaa pannulla, öljyssä.
Lisäsin taikinaan myös kevätsipulia sekä tomaattia.
Mausteeksi laitoin ainakin mustapippuria sekä
valkosipulirouhe-pippuri -seosta.
- kananmunia
- tilkka maitoa
- haluamasi kasviksia
(paista hiukan pehmeämmäksi pannulla öljyssä)
- mausteita maun mukaan
Sekoita ainekset keskenään ja
kaada öljyttyyn muffinivuokaan.
Paista kypsäksi 200 asteessa.
Helpot pikkutarjottavat vieraille,
sopii gluteenittomiksi pikkupiiraiksi vaikkapa juhliin.
Maidottoman saat vaihtaessasi
soija- tai vaikkapa kaurajuomaan.
Käyvät myös aamiaistarjottavaksi
tai vaikkapa brunssipöytään!
Ja ei kun herkuttelemaan...
(aamupäiväteevieraani lähtivät jo kotiin ja
kaikki meni...eli voin valmistaa toistekin!)
Nam, miten herkullisen näköisiä!!! :P Ja varmaan maistui myös hyvälle!
VastaaPoistaKyllä, olivat herkullisia ja hyvin onnistuivat vaikka tein ensimmäistä kertaa. ;) Kanadalainen ystävätär on valmistanut näitä monesti vaikkapa illanistujaisiin (hänen miehensä on keliaakikko) ja häneltä tavallaan reseptin varastin! :) Pitää kysyä häneltä mikä on hänen lempi-combo.
VastaaPoista