torstai 25. kesäkuuta 2015

Minimunakkaat muffinivuoassa



Salottisipulin sekä punaisen paprikan pilkoin pieneksi ja 
kypsensin hetken aikaa pannulla, öljyssä.
Lisäsin taikinaan myös kevätsipulia sekä tomaattia.
Mausteeksi laitoin ainakin mustapippuria sekä 
valkosipulirouhe-pippuri -seosta.






- kananmunia
- tilkka maitoa
- haluamasi kasviksia
(paista hiukan pehmeämmäksi pannulla öljyssä)
- mausteita maun mukaan


Sekoita ainekset keskenään ja 
kaada öljyttyyn muffinivuokaan.

Paista kypsäksi 200 asteessa.





Helpot pikkutarjottavat vieraille, 
sopii gluteenittomiksi pikkupiiraiksi vaikkapa juhliin.

Maidottoman saat vaihtaessasi 
soija- tai vaikkapa kaurajuomaan.

Käyvät myös aamiaistarjottavaksi
tai vaikkapa brunssipöytään!


Ja ei kun herkuttelemaan...
(aamupäiväteevieraani lähtivät jo kotiin ja 
kaikki meni...eli voin valmistaa toistekin!)




2 kommenttia:

  1. Nam, miten herkullisen näköisiä!!! :P Ja varmaan maistui myös hyvälle!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, olivat herkullisia ja hyvin onnistuivat vaikka tein ensimmäistä kertaa. ;) Kanadalainen ystävätär on valmistanut näitä monesti vaikkapa illanistujaisiin (hänen miehensä on keliaakikko) ja häneltä tavallaan reseptin varastin! :) Pitää kysyä häneltä mikä on hänen lempi-combo.

    VastaaPoista