-

-

torstai 25. kesäkuuta 2015

Uusi kesätunikani mun!


Tunika oli puoleen hintaan!
Nappivalinta siis.Blogini ei ole mikään muoti-tai kauneusblogi, mutta en voi olla jakamatta uuden kesätunikani kuvia. On se vaan niin pirtsakka ja hauska! Pienen vaateliikkeen ulkopuolella oli ollut todella kivoja trikookankaisia jakkuja, pitkänmallisia, hempeän värisiä, isolla hupulla sekä taskuilla varusteltuina. Muistan katselleeni takkia sillä silmällä vähän kauempaa, mutta olin jättänyt asian hautumaan. Ajattelin, että jakku olisi kiva heittää kesähepeiden ylle viilentyvänä iltana. Noh, kun menin paikalle, oikeastaan aika extempore-päähänpistona, ei takkeja enää ollutkaan. Mutta aletelineessä roikkui paljon kesäisiä vaatteita mm. näitä tunikoja erilaisin pohjavärein. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ihanan rento ja löysä, puuvillaa (hiukan elastaania) sekä hauska kuosi. Rannalle mentäessä alle ei tarvita kuin uikit tai biksut!

Ja hihansuissa vähän paljettia...oi, voiko enää olla kesäisempää? ;) 
(Niskalapussa lukee muuten made in Italy....)


Ensi viikoksi luvattu lämmintä, todella lämmintä. 
Toivottavasti viimeistään silloin vaate voi olla tositoimissa! 
On ollut niin vaihtelevaa ja sateista, että kesävaatteet 
ovat todellakan säästyneet kovalta kulutukselta. 
;)

5 kommenttia:

 1. Kaunis kuvio ja värit tunikassa!
  Kiva malli myös.
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, löysä malli, voi herkutella kesällä vapaasti, ei purista. ;) Oli vaikea valita usean värivaihtoehdon joukosta, valitsin hempeän keltaisen.

   Kesäiset terkut Saksasta, tänään ollaankin (onneksi...) saatu nauttia pitkästä aikaa auringosta! (Toivottavasti sielläpäin myös...) :)

   Poista
 2. Kivan näköinen tunika, ja vaatteen voisi ostaa jo pelkästään tuon made in Italy -tekstin takia. En tiedä, miten Saksassa, mutta täällä Suomessa tuntuu olevan vaikeata löytää muita kuin made in Bangladesh/China vaatteita. Esimerkiksi Benettonilta ostamani neuletakki taisi olla Tsekeissä valmistettu eikä suinkaan kyseisen merkin kotimaassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ko. liikkeessä moni tunika ja toppi olivat italialaisvalmisteisia, liike on pienehkö ja muuten todella 'trendikäs'. Eräässä tavaratalossa etsin taannoin alusvaatteita. Huomasin, että todella monet puuvillapöksyt olivat made in Germany, todella moni merkki! Hinnat eivät päätä huimanneet ja Saksan lippu koreili hienosti hintalapussa, ei ollut epäilystä valmistusmaasta. ;) Yleensäkin tavara kuin tavara on melkein aina täällä valmistettu, ostat sitten haravan tai tiskiharjan tai pöytäliinan. Saksalaiset tykkäävät ostaa 'vain' saksalaista.

   Poista
  2. Ja toki ketjuliikkeet ovat erikseen, meidänkin pikkukaupungista löytyy ainakin yksi isompi ketjuliike.

   Poista