perjantai 28. elokuuta 2015

Uuden kodin uudet nurkat

Voi, voi miten paljon on vielä tavaroita erinäisissä, epämääräisissä kasoissa tai aivan väärissä paikoissa. Vielä ei voi sanoa, että loppu häämöttää näköpiirissä, mutta voisin sanoa yli puolen välin jo menneen. Kyllä se tästä, kiirettä ei olisi, itsehän sen kiireen teen! Lapsille riittää, että lelut ovat omissa huoneissaan ja suurella pihalla voi temmeltää sydämen pohjasta. Noh, eilen temmelsivätkin...voi pojat! Toiseen puri amppari/t (??) kaksi kertaa. Onneksi ei ole allergiaa. Mies löysikin sitten pesän olkkarin ikkunoiden edustalla olevalta pieneltä terassilta, rappusten vierestä. Nyt lapset saavat luvan boikotoida ko. paikkaa ja leikkien on oltava muualla. Tykkäävät nimittäin hyppiä rappusilta nurmikolle, ampparit ovat häiriintyneet villistä menosta. Toivon mukaan tällaiset ei uusiudu ja pääsemme pesästä eroon.

Viikonlopuksi on luvattu lämpöä. Pari päivää sadellut oikein ahkerasti. Tosin meikäläistä sadepilvet eivät ole haitanneet, kun sisätiloissa pitää kuitenkin tehdä töitä. Autotalli, katettu terassi ja takapihan toisessa reunassa sijaitseva varasto saavat odottaa siivoojaa vielä tovin, ensin sisätilat kondikseen! :)

Tässä pari kuvaa, laajempia kuvakulmua pitää odotella, heh. :D
Kukkia tästä huushollista löytyy....
;) 
(You ain't seen nothing yet....)2 kommenttia:

  1. Kyllä tuolla Orgideat viihtyy, kun on valoa ja hyvät ikkunalaudat :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä orkideoita mahtuu vaikka lisää, kun jokaisella ikkunalla leveät laudat! Ja itseasiassa on tulossa lisää kasveja....ystävätär muuttaa Amerikkaan ja muuttokuormaan paha ottaa kasveja....on jo ilmoittanut tuovansa ne minulle! :D

    VastaaPoista