Toki sunnuntain ja ehdottomasti Runeberginpäivän kunniaksi pitää leipoa. Ja siis
jälkimmäisen takia juuri NIITÄ torttuja. Mieskin niin kovasti pyyteli ja lasten
kaverikin oli tulossa kylään niin pitihän sitä saada kahvipöytään jotain herkkua.
Nämä kyllä ovat aina vuodesta toiseen yhtä hyviä ja ihmettelen joka vuosi, että miksi
tulee leivottua vain kerran vuodessa...noh, sama pätee kai siihen lanttulooraan tai
mämmiin, että liika on liikaa ja pysyy aina yhtä maukkaina, kun harvoin saa.
Tällä kertaa käytin tätä Valion ohjetta, KLIK!
Piparinmuruna kandisokerikeksejä ja erillistä kostutusta en tehnyt.
Joku tanskalainen hillomerkki lumosi kauniilla purkilla joten
sitä ostettiin hillosilmäksi. Pakko olla maukasta hilloa, kun purkkikin
oli niin kaunis.... ;)
Maukasta ja mukavaa sunnuntaita,
lapset leikkii ja mies puuhailee pihahommissa.
Pass mir gut!
Runebergin tortut ovat aina niin hyviä. Meilläkin niitä tehtiin. Niin tosiaan, miksei voisi tehdä useammankin kerran vuodessa? Meillä on nimittäin menossa jo KOLMAS joulukinkku ja minä kun yritän syödä yleensä aika vähän lihaa. No nyt maistuu. Ensin mietittiin, kun kaupasta vielä kinkku löytyi, josko vasta pääsiäiseksi vietäisiin se palvattavaksi, mutta ei sentään. Tuumasta toimeen vaan ja kinkku sujahti uuniin 😛
VastaaPoistaHyvää alkanutta viikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com
No nyt alkoi tekemään mieli suomalaista (joulu)kinkkua kera vahvan sinapin. ;) Jos on jotain oikein herkullista niin eihän siitä osaa olla erossa. Meilläkin on aina grillattu vaikka sitten lumikasojen keskellä. :D
Poista