tiistai 24. elokuuta 2021

Arkiruokaa lomailujen jälkeen

Heipä hei, superpitkästä aikaa! On ollut ikävä blogiin, on niin kiva käydä täällä höpöttelemässä teille kaikenlaista. 

Kun loma loppuu, kaikki palaa taas ennalleen ja arki on täällä taas, se tietää myös sitä arkiruoan laittamista. Ehkä olemme lomalla herkutelleet aivan liian paljon (en valehtele, herkuttelimme todella paljon, mutta EI kaduta! ;)), kun nyt ruokakaupassa käynti tuntuu varsin tylsältä, kun jäätelöiden sijaan pitäisi ostaa parsakaalia. Heh! No onhan se parsaakaali ja muutkin vihannekset ihan hyviä. Eihän sitä mitään jaksaisi, jos pitäisi pelkällä jäätelöllä elää. 

Pitäisiköhän sitä kopioida jostain herkulliselta kuulostava ja koko perheelle maistuva arkiruokalista vai miten sitä lähtisi toteuttamaan, että tulisi syötyä taas monipuolisesti? Pitää katsoa. Täällä on ollut vielä aika lämmin, että suht koht kevyet ruoat maittavat vielä.

Loma oli ihana, Suomi erityisesti, mutta on kiva olla kotonakin. En ole leiponutkaan pitkään aikaan, ehkä tällä viikolla voisi etsiä jonkun kivan reseptin. :)

Mukavaa tiistai-iltaa!


Broileri oli uunissa, muut tykötarpeet odottivat jo pöydällä.


Tällaisen ihanan Heirolin kakkuvadin 
+ lasikuvun hankin Prismasta. :)


2 kommenttia:

 1. Paluu rutiineihin toi taas ehkä kaivattuakin ryhtiä elämään.
  Arkiruoka on välillä niin kimurantti juttu. Toisinaan on vaikka miten pitkä lista mielessä ja toisinaan ei keksi mitään. Leipominen houkuttelee syksyllä ja odotan koska on niin paljon aikaa, että ehtisin leipoa karjalanpiirakoita ja vatruskoja, joihin ihastuin ellen suorastaan rakastunut Itä-Suomen matkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin houkuttaa ajatus, että leipoisi jotain uusia juttuja ja etsisi kivoja reseptejä kokeiltavaksi. Mies toivoisi kuulemma enemmän perinteisiä suomalaisia ruokia. Ehkä loman jälkeen jäi kaipuu suomalaisiin herkkuruokiin. Toki keittoja ja makaronilaatikkoa yms. tulee tehtyä usein, mutta vaikkapa hernerokan tai kaalikääryleiden tekemisestä on aikaa. Nyt syksyn tullen pitää tehdä mies iloiseksi. 😊🥘🍲

   Poista