sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 2021, 12. luukku: 3. adventti


Tänäänkin olemme heränneet keittämään riisipuuroa kuten jokaisena adventtisunnuntaina. Aamulla hätkähdimme myös siihen, että emme olleet katsoneet vielä jakson jaksoa tämän vuotisesta joulukalenterista. Yle Areena siis päälle ja riisipuuroa keittelemään. Nämä 12-vuotiaat pitävät niin supersankarileffoista kuin joulukalentereista. Ja niin muuten nämä äiti ja iskäkin! ;)

Ulkona näyttää kovin sateiselta sekä harmaalta. Täysin erilainen maisema kuin mitä on ollut pari päivää. Eilenkin oli niin kaunis ja kirkas auringonpaiste, että tuntui ihan keväiseltä. Mutta kynttilät sekä joulukuusen värit ja valot tuovat tunnelmaa eikä tarvitse murehtia typerästä sateesta. Niin ja onhan kumpparit keksitty! :D

Yläpuolella olevassa kuvassa vilahtaa myös puolikas villasukka joka on työn alla. Nyt ollut taas monta päivää väliä, enkä ollut tarttunut sukkapuikkoihin. Välillä syntyy monta kerrosta tuosta noin vaan ja joskus keskeneräinen työ unohtuu jonnekin. (Meidän roboimuri on myös yrittänyt syödä sukkapuikkojani...ei ollut muuten kovin hauskaa, kun jouduin purkamaan monta senttiä. Mistä lie oli tippunut ja joutunut imurin uhriksi!)
Tähtitabletit olen saanut ystävältä. Niissä on paikka aterimille, 
tosi kivat ja hyvä idea. Tykkään!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti