sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 2021, 19. luukku: 4. adventti

 
















5 päivää jouluaattoon! Wau miten nopeasti on tämä joulukuu ja kalenteri edennyt. :) Korona kummittelee mielessä ihan koko ajan ja meinaa pilata meidän kaikkien joulun. Mutta toivottavasti edes pienet joulukokoontumiset, turvallisesti juhlien ovat sallittuja. Mutta jos ei, niin sitten noudatetaan niitä ohjeita joita meille annetaan.

Ja tämäkin sunnuntaiaamu on aloitettu riisipuurolla eikä kyllästytä vielä. Hah! Kai meidän perhe vaan niin tykkää riisipuurosta (ja muistakin puuroista). 

Ja vaikka kuvissa esiintyykin valtavan suuri Villeroy & Bochin tarjoiluvati täynnä herkkuja niin jälkkäriksi ei kuitenkaan ollut suklaata...vaikka kuinka olisi mieli tehnyt. Suklaata alkoi olemaan vaan aika paljon ja sanoin miehelle, että pitää ottaa tämä suuri astia pitkästä aikaa käyttöön. Siihen mahtuu hyvin isompikin satsi.

Eilen on ostettu muutamia joululahjoja ja muutamat joululahjat odottavat hetkeä, että käyn viemässä ne paikallisten ystävien ovien taakse. Ehkä jo tänään tai sitten vasta huomenna/ylihuomenna. Joulutonttuhommat odottavat meikäläistä. :)


Hyvää 4. adventtisunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti